careerinprogresslogo

Φτιάξτε ή βελτιώστε το βιογραφικό σας σημείωμα σε πραγματικό χρόνο
από τους Career Management Experts της Career In Progress.


nikos patselis newΝίκος Πατσέλης

O Νίκος Πατσέλης  γεννήθηκε το 1981 στην Αθήνα. Το ακαδημαϊκό του υπόβαθρο προέρχεται από τις Κοινωνικές Επιστήμες από το Πάντειο Πανεπιστήμιο , ενώ έλαβε μεταπτυχιακή εξειδίκευση  στις Οικονομικές και Περιφερειακές Επιστήμες με στόχευση στην ανάπτυξη Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων στο ίδιο Πανεπιστημιακό Ίδρυμα. Ασχολείται ενεργά με την Επαγγελματική Συμβουλευτική από το 2006 σε διάφορους ιδιωτικούς φορείς και οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Από το 2012 είναι ο Ιδρυτής της εταιρείας Career In Progress και Επιστημονικός Υπεύθυνος μιας Ομάδας Συμβούλων, που ο ίδιος επέλεξε, και η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς της Απασχόλησης, του Επαγγελματικού Προσανατολισμού και της Επιχειρηματικής Ανάπτυξης. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του και του ηγετικού του ρόλου στην Επιστημονική Ομάδα, έχει ενισχύσει την προσπάθεια εκατοντάδων υποψηφίων εργαζομένων, εφήβων και φοιτητών, προκείμενου να χαράξουν την επαγγελματική τους πορεία και έχει ενισχύσει την στρατηγική τους στη λήψη σωστών επαγγελματικών και εκπαιδευτικών αποφάσεων. Τα τελευταία χρόνια έχει ενεργή ενασχόληση στην εκπαίδευση και τοποθέτηση αποφοίτων Θετικών Επιστημών σε θέσεις εργασίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ταυτόχρονα, έχει συμμετάσχει σε διάφορα Ευρωπαϊκά και Συγχρηματοδοτούμενα Προγράμματα Κατάρτισης και Απασχόλησης για γενικές και ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

Τέλος, έχει παραστεί ως ομιλητής σε δεκάδες ημερίδες, συνέδρια και εργαστήρια, πάνελ Πανεπιστημίων, Επιστημονικών και Ιδιωτικών Φορέων, που αφορούν στην Αναζήτηση Εργασίας και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό με σκοπό την κινητοποίηση των Υποψηφίων και την πληροφόρηση σχετικά με θέματα της σύγχρονης Αγοράς Εργασίας.


yiannakopoulou newΒάσια Γιαννακοπούλου

Η Βάσια Γιαννακοπούλου είναι Consulting Lead της Career In Progress. Καθημερινά, προσφέρει σε ομάδες, εταιρείες και professionals λύσεις και περιεχόμενο, όπως next-gen leadership messaging σε αγγελίες εργασίας, branding statements, βιογραφικά, ενώ παράλληλα σχεδιάζει και υλοποιεί Employability, Recruiting & Career Development Projects.

Τα τελευταία χρόνια έχει εισηγηθεί δεκάδες σεμινάρια και ηγηθεί εκπαιδεύσεων σε μη κερδοσκοπικούς, δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς για να υποστηρίξει young professionals και executives να ανταποκριθούν στην πρόκληση της σημερινής αγοράς εργασίας μέσω του professional networking, της κατάκτησης career change και employability skills και των best practices για το βιογραφικό σημείωμα, τις τεχνικές αναζήτησης εργασίας, την συνέντευξη επιλογής και τα social media.

Η επαγγελματική της διαδρομή περιλαμβάνει μία δεκαετία απασχόλησης στην ιδιωτική εκπαίδευση λαμβάνοντας καθήκοντα που αφορούσαν στο σχεδιασμό εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, στην εταιρική επικοινωνία των εκπαιδευτικών οργανισμών, στη διαχείριση σχέσεων με πελάτες και στη στελέχωση του ανθρώπινου δυναμικού τους.

Το ακαδημαϊκό της υπόβαθρο προέρχεται από σπουδές στο Business Administration με ειδίκευση στο Marketing από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενώ είναι Certified Master NLP Practitioner από την nlpingreece® in affiliation με το NLP University της Santa Cruz, California. Αυτή τη στιγμή λαμβάνει μεταπτυχιακή εξειδίκευση στο Adult Training & Education (Μ.Ed.).


maria skoulaki newΜαρία Σκουλάκη

H Μαρία Σκουλάκη είναι Σύμβουλος Σταδιοδρομίας και Επιστημονική Συνεργάτιδα της Career In Progress. Σπούδασε στο Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας και, στη συνέχεια, ολοκλήρωσε το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών “Συμβουλευτική και Επαγγελματικός Προσανατολισμός” στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει εκπαιδευτεί στο Solution-Focused Coaching από το Brief International του Λονδίνου και είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων σε θέματα σταδιοδρομίας. Ακόμη, έχει εξειδικευτεί στη διερεύνηση κλίσεων, ενδιαφερόντων, αξιών και δεξιοτήτων για τον προσδιορισμό σταδιοδρομίας, καθώς και στη συγγραφή Βιογραφικών Σημειωμάτων από τον National Resume Writers' Association. Παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής και πληροφόρησης που στοχεύουν στην επαγγελματική καθοδήγηση ατόμων για εργασία στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό (career transition-relocation) μέσα από τον σχεδιασμό σχεδίου δράσης και την εκπαίδευση σε τεχνικές αναζήτησης εργασίας (σύνταξη Βιογραφικού, προετοιμασία για συνέντευξη, δημιουργία LinkedIn προφίλ). Επίσης, εξειδικεύεται στην πληροφόρηση και προετοιμασία υποψηφίων για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό. Συμμετέχει σε ευρωπαϊκά προγράμματα και δράσεις συμβουλευτικής σταδιοδρομίας ανέργων σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ, παράλληλα, διεξάγει έρευνες για την επαγγελματική αποκατάσταση των Ελλήνων στο εξωτερικό.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης