fbpx

firstdialtelecommunicationslogo

First Dial Telecommunications

Η First Dial δραστηριοποιείται στο χώρο της προώθησης πωλήσεων απο το 2012. Προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας επιδιώκοντας την πετυχημένη προβολή των  προιόντων και υπηρεσιών που της εμπιστεύονται οι πελάτες της. Η First Dial είναι μέλος ενός ομίλου εταιρειών απο όλη την Ελλάδα με έδρα το Μπουρνάζι Περιστερίου Αττικής.

Λίγα λόγια για την εταιρία μας

Ίδρυση

Η First Dial ξεκίνησε την λειτουργιά της το 2012, την ώρα που η οικονομική κρίση στην χώρα μας ήταν στο απόγειο της. Με ιδρυτή τον ΚΗΠΟΥΡΙΔΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ σε ηλικία μόλις 26 ετών,  χωρίς να υπάρχει οικονομικό υπόβαθρο άλλα με πολύ δουλειά, κόπο και όραμα η ανάπτυξη και η καταξίωση δεν άργησαν να έρθουν.​

Στόχος

​Στόχος μας σε κάθε νέα συνεργασία που κάνουμε είναι να έχει πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα τόσο για μας όσο και για τον πελάτη. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στην δυναμικότητα και την τεχνογνωσία των ανθρώπων μας, την ύπαρξη των απαιτουμένων τεχνολογικών υποδομών και την συνεχή εκπαίδευση στο προιον. Με την άμεση και αποτελεσματική μας προσαρμογή στις απαιτήσεις της αγοράς.

Οι άνθρωποι μας

Η ομάδα μας πλαισιώνεται από ανθρώπους με όραμα και δημιουργικότητα, βάζοντας πάντα υψηλούς στόχους στον εαυτό της καταφέρνει να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες στον πελάτη με αποτέλεσμα το win win να έχει γίνει τρόπος ζωής .  

Γνωρίζοντας την Ελληνική πραγματικότητα καταφέρνουμε και παρέχουμε θέσεις εργασίας σε νέους ανθρώπους δίνοντας τους την ευκαιρία να μπουν στην οικογένεια μας, παρέχοντας τους ταυτόχρονα εκπαίδευση από εμπείρους εκπαιδευτές και την προοπτική εξέλιξης στον τομέα των πωλήσεων.

 
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:

  1. Call Center Agents
  2. Back Office

 ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ


 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.