fbpx

newrest logo

NEWREST ΕΛΛΑΣ

Όμιλος Newrest

Η Newrest ιδρύθηκε στους κόλπους του Ομίλου Catair, το 1996, από τους Συνδιευθύνοντες Συμβούλους Olivier Sadran και Jonathan Stent-Torriani, και είναι η μόνη μεγάλη εταιρεία catering που δραστηριοποιείται σε όλους τους κλάδους τροφοδοσίας και φιλοξενίας, συμπεριλαμβανόμενων της παροχής υπηρεσιών τροφοδοσίας στις αεροπορικές μεταφορές, των αγορών εν πτήσει, των αφορολόγητων ειδών εν πτήσει, της παροχής υπηρεσιών τροφοδοσίας σε σιδηροδρομικές μεταφορές, της παραχώρησης λιανικών υπηρεσιών σε αυτοκινητοδρόμους και αεροδρόμια, του τομέα εστίασης, των υπηρεσιών τροφοδοσίας σε απομακρυσμένες τοποθεσίες και των υπηρεσιών υποστήριξης.

Με έσοδα υπό διαχείριση που ανέρχονται σχεδόν σε 1,9 δισ. ευρώ για το 2018 και περισσότερους από 32.000 υπαλλήλους σε 49 χώρες, η Newrest είναι η πρώτη μεγαλύτερη «ανεξάρτητη» εταιρεία τροφοδοσίας αεροπορικών εταιρειών παγκοσμίως.

Στο κλείσιμο του έτους 2018, η Newrest ανήκει σε ποσοστό 88,7% στη διοίκηση, με τους διευθυντές της να κατέχουν το αντίστοιχο ποσοστό του μετοχικού κεφαλαίου (340 διευθυντές). Το υπόλοιπο μετοχικό κεφάλαιο ανήκει σε ιδιωτικούς μετόχους με μικρά μερίδια.

Η Newrest δεσμεύεται για τη συνεχή βελτίωση και καινοτομία για τους πελάτες της, την ευημερία και την πρόοδο των υπαλλήλων και των διευθυντών της, τη βιώσιμη και αειφόρο ανάπτυξη της εταιρείας και τον απόλυτο σεβασμό των κοινωνικών και των περιβαλλοντικών αξιών σε όλες τις δραστηριότητές της.

 
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:

  1. Μάγειρες Α, Β, Γ
  2. Χειριστές Ανυψωτικών Μηχανημάτων
  3. Βοηθητικό προσωπικό κουζίνας
  4. Εργάτες αποθήκης
  5. Υπαλλήλους Κυλικείων

 ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ


 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.