fbpx

xenoslogo

XENOS Packaging SA

1991 Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1991, στη Θεσσαλονίκη, με αντικείμενο την εμπορία ειδών συσκευασίας.

1996 Μετεγκαταστάθηκε σε βιοτεχνικό χώρο, στην περιοχή της Κάτω Τούμπας και ξεκίνησε την κατασκευή των ειδών, που ως τότε εμπορευόταν.

1998 Νέα μετεγκατάσταση σε βιοτεχνικό χώρο στην Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης όπου αγοράστηκαν και οι πρώτες μηχανές εκτύπωσης και κοπής χαρτιού.

2003 Ο αυξανόμενος ρυθμός ανάπτυξης, σε συνδυασμό με τη σκληρή δουλειά, οδήγησε το 2003, στην κατασκευή εργοστασίου, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, στη βιομηχανική περιοχή Θεσσαλονίκης, στη Σίνδο. Σε έκταση 7000 τ.μ. βρίσκονται τα γραφεία διοίκησης, η έκθεση προϊόντων, το τμήμα σχεδιασμού, καθώς και ο νέος βιομηχανικός εξοπλισμός, ο οποίος παρέχει καθετοποίηση στην παραγωγή χάρτινης συσκευασίας.

2012 Η εταιρεία επεκτείνεται με γραφεία και εκθεσιακό χώρο στην Αθήνα και στελεχώνεται με νέα δυναμική ομάδα.

2015 Η εταιρεία αποκτά νέο εργοστάσιο, με καθετοποιημένη παραγωγή στην πλαστική συσκευασία, σε οικόπεδο 7350 τ.μ. δίπλα στις προ υπάρχουσες εγκαταστάσεις, με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό.

2019 Η εταιρία αποκτά νέες εγκαταστάσεις δίπλα από τις δύο προ υπάρχουσες, οι οποίες θα αποτελούν τις νέες αποθήκες α υλών καθώς και θα εξυπηρετούν την υπηρεσία Logistics.

 
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:

  1. Υπεύθυνος Πωλήσεων

 ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ ΕΔΩ


 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.