fbpx

leroymerlinlogonew

Leroy Merlin

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Το ξεκίνημα της Leroy Merlin στη Γαλλία και η ανάπτυξη των καταστημάτων στον κόσμο...

Το 1923, ο Adolphe Leroy και η Rose Merlin, σύζυγοι και συνέταιροι, ανοίγουν ένα κατάστημα με αμερικάνικα στοκ. Αυτή η πρώτη επιτυχία τους ενθαρρύνει και αποφασίζουν να πωλούν προϊόντα κατασκευής και έπιπλα σε χαμηλές τιμές.

Το 1966, ανοίγει στη βόρεια Γαλλία το πρώτο κατάστημα ειδών μαστορέματος, όπου οι πελάτες αυτοεξυπηρετούνται.
Έτσι ξεκινά η ανάπτυξη σε όλη τη χώρα και τα καταστήματα Leroy Merlin πολλαπλασιάζονται.

Η Leroy Merlin γίνεται διεθνής το 1989 με το άνοιγμα του πρώτου της καταστήματος στην Ισπανία, στο Leganés, νότια της Μαδρίτης.
Σιγά σιγά, τα καταστήματα εξαπλώνονται σε πολλές χώρες της Ευρώπης, στη Ρωσία, στη Βραζιλία, και στην Κίνα.
Το 2011 ανοίγει και το πρώτο κατάστημα στην Κύπρο, στην περιοχή της Λευκωσίας, με πάνω από 40.000 προϊόντα στη διάθεση των πελατών μας.

Η δραστηροποίηση της Leroy Merlin στην Ελλάδα...

Η Leroy Merlin δραστηριοποιείται στην Ελλάδα τον Ιούνιο 2005.
 
Μετά από μια μελέτη σε βάθος της κατοικίας και των συνηθειών των κατοίκων, η Leroy Merlin Ελλάδας άνοιξε το πρώτο της κατάστημα τον Μάρτιο 2007 στο εμπορικό πάρκο του διεθνούς αεροδρομίου της Αθήνας.
Τον Οκτώβριο 2008 άνοιξε ένα δεύτερο κατάστημα Leroy Merlin στη Θεσσαλονίκη, στο εμπορικό πάρκο του Florida Park.
Το Μάρτιο του 2009 ένα τρίτο κατάστημα εγκαινιάστηκε στην Αθήνα, στην οδό Πειραιώς, το 1ο διώροφο κατάστημα.
Το τέταρτο κατάστημα Leroy Merlin άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό στη Λάρισα στις 5 Νοεμβρίου 2009.
 
Η στρατηγική ανάπτυξης στην Ελλάδα βασίζεται στη γνώση των συνηθειών των πελατών καθώς και στην προσαρμογή της γκάμας και της οργάνωσης των καταστημάτων στις ανάγκες τους. Πριν το άνοιγμα καταστήματος πραγματοποιούνται επισκέψεις σε κατοικίες πελατών ώστε να αναγνωριστούν οι καθημερινές συνήθειες των κατοίκων και να προσαρμοστούν οι γκάμες στις τοπικές ανάγκες.
 
ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ
Να γίνει η διακόσμηση προσιτή σε όλους: δίνουμε τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες μας να δημιουργήσουν μια ομορφότερη και πιο άνετη κατοικία. Ο κάθε πελάτης μπορεί να βρει στα καταστήματά μας ποιοτικές λύσεις διακόσμησης ανάλογα με τον προϋπολογισμό του.
Να γίνουν οι ιδιοκατασκευές προσιτές σε όλους: πραγματοποιούνται εύκολα και δεν κοστίζουν ακριβά. Όποια κι αν είναι η ανάγκη των πελατών μας είμαστε σε θέση να προτείνουμε μια ολοκληρωμένη λύση και να δώσουμε τις απαραίτητες εξηγήσεις για την υλοποίηση τους, ξεκινώντας από την επιλογή των προϊόντων ως και στην εγκατάστασή τους.
Ο ίδιος ο πελάτης βρίσκει ικανοποίηση και νιώθει περήφανος καθώς υλοποιεί το σχέδιο του. Εξοικονομεί χρήματα βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητα της κατοικίας του.
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Για να δείτε τον Ισολογισμό του έτους 2014 κάντε κλικ εδώ.

 
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:

  • Υπάλληλος Αποθήκης
  • Πωλητής
  • Υπάλληλος Εξυπηρέτησης Πελατών. Ταμίας

 ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ ΕΔΩ


 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.