espabanner
TODAYLICIOUS

ΤΟ ΣΗΜΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕ ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ!

Τα καταστήματα Todaylicious αποτέλεσαν την πλέον καινοτόμα κι ευέλικτη πρόταση στον κλάδο της γρήγορης εστίασης. Καταστήματα τα οποία σχεδιάστηκαν με γνώμονα την πληρέστερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη σε ένα ευχάριστο και ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον, δίχως εκπτώσεις στην ποιότητα και την γεύση

Εξακολουθούν να είναι μοναδικά σχεδιασμένα με διαμόρφωση σύγχρονης λειτουργικής δομής και διαθέτουν μια ευρεία προϊοντική γκάμα γευστικών επιλογών από ελαφριά γεύματα, σνάκ, είδη σφολιάτας, ροφήματα και ποικιλίες καφέ υψηλών διατροφικών προδιαγραφών από επώνυμους πιστοποιημένους προμηθευτές, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Ο προσανατολισμός των Todaylicious εστιάζει στη διάθεση αναρίθμητων value for money απολαυστικών επιλογών, γεγονός που τα κατέστησε από την πρώτη στιγμή Νο 1 προτίμηση στην καρδιά των καταναλωτών.

  • Ανοιχτά 24 ώρες καθημερινά
  • H κορυφή στην Take Away εξυπηρέτηση με τη μέση επισκέψιμότητα ανά κατάστημα να ξεπερνά τα 1.000 άτομα ημερησίως
  • Με εξειδικευμένους Barista - Bartenders που προσφέρουν συνεχώς με διάθεση και χαμόγελο
  • Με τις καλύτερες ποικιλίες καφέ και πληθώρα ροφημάτων
  • Με την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής
  • Με πληθώρα επώνυμων προϊόντων να δομούν τις συνταγές και τον κατάλογο των επιλογών που προσφέρουν
  • Γεμάτα με επιλογές για όλες τις ηλικίες και τις προτιμήσεις
24

Ώρες Ανοιχτά

2

Καταστήματα

1000

Πιστοί Καθημερινοί Πελάτες

Ποιοτικά Προϊόντα100%
Ταχύτητα Εξυπηρέτησης 100%
Μοντέρνο Περιβάλλον 100%
Ικανοποιημένοι Πελάτες 100%
OUR COFFEE

OUR COFFEE

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΦΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Τα Todaylicious δεν έχουν αγαπηθεί τυχαία από χιλιάδες καθημερινούς επισκέπτες. Με σταθερό προσανατολισμό τις value for money επιλογές, εξειδικευμένοι baristi προσφέρουν από τα πόστα τους καθημερινά τη μεγαλύτερη ποικιλία καφέδων, τόσο γρήγορα, τόσο ποιοτικά και σε τέτοιες τιμές που δικαίως αποτελούν μονόδρομο για την απόλαυση του!

ΤΟ ΠΙΟ Famous Hot Dog ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΤΟ ΠΙΟ Famous Hot Dog ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Τα Todaylicious έχουν άρρηκτα συνδέσει το όνομα τους με το πιο διάσημο, το πιο γευστικό, το πιο λαχταριστό Hot Dog της πόλης! Αφράτο ψωμάκι, λουκάνικο Creta Farms και free toppings Hellmann's για να δώσεις extra γεύση και να το απογειώσεις!

FOOD BAR

FOOD BAR

ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΣ!

Τα Todaylicious αποτελούν την πιο σύγχρονη εκδοχή καταστημάτων εστίασης. Ένα μοντέρνο food bar που προσφέρει καθημερινά 24/7 γεύσεις και προτάσεις που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, συνδυάζοντας πρωτότυπες συνταγές από τη ζεστή ή την κρύα βιτρίνα παρέα με λαχταριστά ροφήματα και συνοδευτικά σνακς!

Today Bar

Today Bar

COCKTAILS & MORE...

Με σταθερό προσανατολισμό την ικανοποίηση των καταναλωτών, τα Todaylicious επεκτείνουν ακόμη περισσότερο την καταναλωτική εμπειρία που βιώνει ο καθημερινός επισκέπτης και οι εξειδικευμένοι barista μετατρέπονται σε δημιουργικούς bartenders που προσφέρουν διάσημα και μη cocktails με βάση το αλκοόλ και άλλους ξεχωριστούς συνδυασμούς!

TODAY COFFEE
FOODBAR
TODAYBAR