Το Thessaloniki #JobFestival είναι ένα διήμερο φεστιβάλ με θέμα την ενίσχυση της εργασίας που διοργανώνεται από το 2014 σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, σε ετήσια βάση.

Σκοπός του είναι η δημιουργία ενός περιβάλλοντος υποστήριξης, ενημέρωσης και δικτύωσης μεταξύ εργοδοτών που αναζητούν προσωπικό και υποψήφιων εργαζομένων, μέσα από χρήσιμες και ενδιαφέρουσες δράσεις όπως οι προγραμματισμένες συνεντεύξεις προσωπικού, η γνωριμία εταιριών με υποψήφιους εργαζομένους, η πληθώρα workshops αναζήτησης εργασίας και ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων, η διόρθωση του βιογραφικού σημειώματος των ενδιαφερομένων, η επαγγελματική φωτογράφιση και πολλές άλλες παράλληλες δράσεις.

Το Thessaloniki #JobFestival 2018 διοργανώνεται την Παρασκευή και το Σάββατο 23 και 24 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο Capsis, από τις 10:00 έως τις 18:00.

Η είσοδος και η συμμετοχή των ενδιαφερομένων στις δράσεις είναι ελεύθερη.

Περισσότερες πληροφορίες σύντομα!

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.