klinikum jobfestival 257
klinikum jobfestival 257

medela jobfestiva257l

medela jobfestiva257l

 

Προφίλ επιχείρησης

Το 1988 ιδρύεται στη Θεσσαλονίκη η επιχείρηση Ιατρικού Εξοπλισμού και Προϊόντων Μητρικού Θηλασμού  από τους κ. Πρόδρομο & Θάλεια Καϊκονίδη  με την επωνυμία KLINIKUM. Μοναδικό αντικείμενο, η προάσπιση του υπέρτατου αγαθού της υγείας από μια οικογενειακή επιχείρηση, χτισμένη στις βάσεις της αρωγής του συνανθρώπου.

Η εταιρία το 1994  μεταφέρεται σε νέο χώρο, μεγαλύτερο καθώς αυξάνεται το πελατολόγιο, το προσωπικό όπως και το εμπόρευμα.  Παράλληλα έχει ιδρυθεί το υποκατάστημα των Αθηνών στο κέντρο της πόλης για την εξυπηρέτηση Στερεάς και Νοτίου Ελλάδος.

Ασχολείται κυρίως με εξοπλισμό Νοσοκομειακών Μονάδων με συστήματα υψηλής τεχνολογίας και τέλη της δεκαετίας του ’90 μεταφέρεται σε ακόμη μεγαλύτερο χώρο καθώς η πρόοδος της τεχνολογίας αναπτύσσεται στον τομέα της ιατρικής επιστήμης.

Στα μέσα του 2007  η εταιρεία μεταφέρεται σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις ανανεωμένη και έτοιμη να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του κάθε καταναλωτή, γιατρού, ασθενή. 

Σήμερα η εταιρία, ως KLINIKUM PLUS, εξυπηρετεί πελάτες σε όλα τα μέρη της Ελλάδος σε δημόσια ή ιδιωτικά ιδρύματα αλλά και ιδιώτες γιατρούς.  Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό καλύπτει και τους ιδιώτες και κυρίως τις νέες μητέρες με τα προϊόντα Μητρικού Θηλασμού της εταιρίας Medela, Ελβετικής προέλευσης.

Σκοπός της εταιρίας είναι η καθιέρωση της καινοτομίας στον ιατρικό χώρο, μέσω της εισαγωγής προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας,  με απώτερο στόχο τις θεμελιώδεις αλλαγές στην άσκηση του ιατρικού επαγγέλματος.

Με την εμπειρία και τη γνώση όλων αυτών των χρόνων η εταιρία έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της και κατάφερε να διακριθεί πολύ γρήγορα εξυπηρετώντας με επιτυχία τον ιατρικό τομέα, καλύπτοντας  όλα τα Νοσηλευτικά Ιδρύματα της χώρας με προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

 

Έχει ολοκληρωθεί η προθεσμία αποστολής βιογραφικού σημειώματος για αυτή την εταιρία. Μπορείτε να δοκιμάσετε σε κάποια άλλη εταιρία που σας ενδιαφέρει.

Το διήμερο του Thessaloniki Job Festival στο Πολεμικό Μουσείο μπορείτε να καταθέσετε ιδιοχείρως το βιογραφικό σας στο σταντ της εταιρίας ή/και να ενημερωθείτε εάν υπάρχει κάποιο κενό στα ραντεβού των συνεντεύξεων για τη συγκεκριμένη.

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Τhessaloniki #JobFestival 2017

Η Δράση
Σκοπός
Στόχος
Διοργανωτής
Δελτίο Τύπου
Γιατί να το επισκεφθώ
Σε ποιούς απευθύνεται
Συμμετοχή ως Επισκέπτης
Συμμετοχή στις Συνεντεύξεις
Συμμετοχή στα Workshop
Λίστα Εταιριών
Πρόγραμμα
Πρόγραμμα αναζήτησης εργασίας
Πρόγραμμα ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων
Γιατί να γίνω χορηγός
Χορηγοί
Εισηγητές workshop
Εισηγητές αναζήτησης εργασίας
Meihsner Marie
Ζαΐμη Αντιγόνη
Ματσίγκου Φιλοθέη
Μπέρτου Λίνα
Παναγιωτόπουλος Θεόδωρος
Πρατσίδης Νίκος
Σκλαβενίτης Στέφανος
Συναδάκης Άγγελος
Δρ. Ταουσάνης Χρήστος
Χριστοφιλοπούλου Σίλια
Εισηγητές ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων
Ζερβάκη Δήμητρα
Καλαμίδας Κωνσταντίνος
Λιώτας Ναούμ
Μιχαηλίδης Χαράλαμπος
Παγούνη Αγνή
Παπαποστόλου Θανάσης
Ραλλάκης Γιώργος
Ρίζου Θάλεια
Φυντάνης Δημήτρης
Προτάσεις Συμμετοχής για Εταιρίες
Εταιρική Συμμετοχή
Υποστηρικτής
Ασημένιος Χορηγός
Χρυσός Χορηγός
Αποκλειστικός Χορηγός
Πακέτο Συμμετοχής για Εταιρίες
Τοποθεσία
Αιγίδες
Χορηγοί Επικοινωνίας
Υλικό
Παρουσιάσεις
Φωτογραφίες

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης