founta

Θεόδωρα Φούντα : Κοινωνιολόγος, Coach και  Mentor, απόφοιτος του Παντείου  Πανεπιστημίου Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών, απόφοιτος του Αμερικανικού Κολλεγίου  Ελλάδος, Bachelor of Arts, Deree College, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών ΜPhil in  Sociοlogy, University of Glasgow και υποψήφια διδάκτορας στο ίδιο Πανεπιστήμιο. Είναι κάτοχος  Diploma in Coaching, University of  Cambridge, UK και απόφοιτος του  Academy of Executive Coaching, UK.  Επιπλέον είναι απόφοιτος του  προγράμματος Προσωπική Συμβουλευτική (Life Coaching) του e-learning του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και απόφοιτος του μονοετούς προγράμματος «Εισαγωγή στην Ομαδική Αναλυτική Ψυχοθεραπεία» του Κέντρου  Ψυχικής Υγιεινής, Αθήνα.

Έχει διδάξει  ως tutor στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης και συνεχίζει να διδάσκει σε εκπαιδευτικούς οργανισμούς όπως Deree College, Νew York College σε  θέματα που άπτονται της προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης του ατόμου ( διαχείρισης στρες στον εργασιακό χώρο και ψυχική ανθεκτικότητα, στοχοθέτηση, παρακίνηση προσωπικού, ανάπτυξη ήπιων δεξιοτήτων και δεξιοτήτων ηγεσίας).

Είναι εισηγήτρια επιμορφωτικών προγραμμάτων στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης καθώς και στα μεταπτυχιακά προγράμματα  του τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου  σε θέματα επικοινωνίας και coaching.

Επιπλέον είχε την τιμή να  επιλεγεί από το Πανεπιστήμιο  του Cambridge μέσα στους είκοσι (20)  coaches από όλο τον κόσμο που θα αναλάβουν το coaching των Υοung Leaders στο πρόγραμμα Queen’s Young Leaders Programme Award,  UK .

Έχει πολύχρονη εμπειρία σε θέματα εκπαίδευσης και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού έχοντας διατελέσει επί σειρά ετών Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού,    Προϊσταμένη τμήματος εκπαίδευσης και επιμόρφωσης σε Οργανισμούς του  Δημοσίου καθώς και συντονίστρια εκπαίδευσης σε θέματα Δια Βίου Μάθησης Ενηλίκων.

Είναι μέντορας στο e-learning του ΕΚΠΑ, Εθνικό  Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, μέντορας ενίσχυσης γυναικείας επιχειρηματικότητας στο παγκόσμιο Ίδρυμα   της Cherie Blair καθώς και  μέντωρ στο Ελληνικό Δίκτυο της Γενικής Γραμματείας Ισότητας, γυναίκες στην πολιτική  «Ελένη Σκούρα».  Επιπλέον είναι ενταγμένη στο μητρώο εκπαιδευτών του ΟΑΕΔ καθώς και στο μητρώο μεντόρων επιχειρηματικότητας της ΓΣΕΒΕΕ όπου έχει υλοποιήσει σειρά προγραμμάτων ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού.

LinkedIn: https://gr.linkedin.com/in/dora-founta-976ab451

 

Athens #JobFestival 2017

Η Δράση
Ο Σκοπός
Ο Στόχος
Γιατί να συμμετάσχω
Σε ποιούς απευθύνεται
Περιεχόμενο
Διοργανωτής
Πρόγραμμα
Workshop αναζήτησης εργασίας
Workshop ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων
Προσωπικό Coaching
LinkedIn
Online Gamification
Dress Code
Toi&Moi
Oxford Company
Business Photoshooting
Φόρμα Συμμετοχής Επισκέπτη
Φόρμα Συμμετοχής στις Συνεντεύξεις
Εταιρική Συμμετοχή
Πακέτα Συμμετοχής για Εταιρίες
Γιατί να γίνω Χορηγός
Προτάσεις Χορηγίας
Υποστηρικτής
Χορηγός
Μεγάλος Χορηγός
Αποκλειστικός Χορηγός
Χορηγοί
Αιγίδες
Χορηγοί Επικοινωνίας
Λίστα Εταιριών
Εισηγητές workshop
Εισηγητές αναζήτησης εργασίας
Αλαμπάση Θένια
Αλεξάκη Νταϊάνα
Γιαννακοπούλου Βάσια
Ζαρωτιάδου Μαρία
Κασδαγλή Στέλλα
Λελεδάκης Παναγιώτης
Παντούλια Κωνσταντίνα
Παπατριανταφύλλου Γιώργος
Πατσέλης Νίκος
Σωτηρίου Ναταλία
Τρανού Ιωάννα
Τσουμάνης Παναγιώτης
Εισηγητές ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων
Γάκη Ερμίνα
Γεωργαλά Μαρία
Γεωργαντά Χρυσάνθη
Γιαχαλή Ελίνα
Λαβντάρη Ντενίσα
Μπακόπουλος Νίκος
Μπέλκη Νέλλη
Νικολαΐδου Ειρήνη
Παπάζογλου Μαρία
Σταυρινάκη Εύα
Φιλιππή Ελένη
Ψωματάκη Ιωάννα
Ψωφάκη Βιολέττα
Coach
Αλεξάκη Νταϊάνα
Ανάντι Κουλούρη Νίκη
Γεωργακόπουλος Γιάννης
Γεωργαλά Μαρία
Δημητροπούλου Πόπη
Δημίου Φωτεινή
Κόρδη Βαλεντίνα
Μπέλκη Νέλλη
Παντούλια Κωνσταντίνα
Παπάζογλου Μαρία
Παπατριανταφύλλου Γιώργος
Φιλιππή Ελένη
Φούντα Δώρα
Ψωφάκη Βιολέττα
Τοποθεσία

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.