remax domino 22 140x80

Re/Max Domino

Η Re/Max Domino ιδρύθηκε από την Ηλιάδης Κατασκευαστική, εταιρία με επιτυχημένη πορεία 45 ετών στον κατασκευαστικό τομέα σε συνεργασία με τη Re/Max Hellas. Η εμπειρία και η βαθιά γνώση του χώρου των ακινήτων είναι η κινητήριος δύναμή μας.

Με τη φιλοδοξία να μεταφέρουμε και να προσαρμόσουμε στην ελληνική πραγματικότητα εικόνες και εμπειρίες από το real estate σε χώρες της Ευρώπης, επενδύουμε συστηματικά στην εκπαίδευση του δικτύου συνεργατών μας. Χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας παρέχοντας, καθετοποιημένες υπηρεσίες  για οτιδήποτε αφορά την ακίνητη περιουσία τους.

Στη Re/Max Domino στοχεύουμε στην ανατροπή των καθιερωμένων και υλοποιούμε το όραμά μας για τη νέα εποχή στην εξυπηρέτηση πελατών στο real estate.

Εργαζόμαστε σε έναν από τους πιο υψηλά αμειβόμενους κλάδους και στόχος μας είναι η επιτυχία των συνεργατών μας, που είναι και δική μας επιτυχία.

Οι συνεργάτες μας είναι:

  • Καλά αμειβόμενοι επαγγελματίες με ευέλικτο ωράριο που απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα του να δουλεύουν για τον εαυτό τους αλλά όχι μόνοι τους, έχοντας διαρκώς την υποστήριξη των έμπειρων στελεχών του γραφείου μας.
  • Άριστα εκπαιδευμένοι, με βαθιά γνώση της αγοράς και του μάρκετινγκ των ακινήτων και εξοικειωμένοι με τις νέες τεχνολογίες.
  • Προσηλωμένοι στην εξυπηρέτηση του πελάτη.

 
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:

  • Σύμβουλοι Ακινήτων - Εξωτερικοί Συνεργάτες

 


 ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ!


 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.