Τα εργαστήρια του Thessaloniki #JobFestival στοχεύουν στην ενημέρωση και την επικαιροποίηση των γνώσεών μας, με βάση δύο σημαντικούς άξονες:

  • Την Αναζήτηση Εργασίας, όπου μπορείς να παρακολουθήσεις θεματικές όπως η δημιουργία ενός στοχευμένου βιογραφικού, η προετοιμασία για τη συνέντευξη επιλογής προσωπικού, η χρήση των social media στην αναζήτηση εργασίας κ.α. 
  • Την απόκτηση χρήσιμων επαγγελματικών δεξιοτήτων, όπως βασικές γνώσεις marketing, εξυπηρέτηση πελατών, τεχνικές πωλήσεων κ.ά., τις οποίες μπορείς να αξιοποιήσεις στα περισσότερα περιβάλλοντα εργασίας.

Σύντομα θα αναρτηθούν τα προγράμματα των εργαστηρίων και οι δηλώσεις συμμετοχής. Ο αριθμός των θέσεων θα είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.