fbpx

date

9 & 10 Φεβρουαρίου 2024, 10:00 - 18:00

location

Ζάππειον Μέγαρο

logos ath2024


Οι παράλληλες δράσεις αφορούν την εξατομικευμένη υποστήριξη των υποψηφίων για εργασία
στα παρακάτω ζητήματα και προσφέρονται εντελώς δωρεάν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.


diloseSimetoxi button


chechyourcv

Check your CV by PROFESSION AID

Κατακτήστε την αγορά εργασίας με ένα πιο σύγχρονο βιογραφικό σημείωμα από την Profession Aid. Και μην ξεχνάς, ένα άρτιο βιογραφικό μπορεί να σου δώσει το «εισιτήριο» για τη θέση εργασίας που θα απογειώσει την καριέρα σου!

interview tipsInterview tips by ActionAid

Έκλεισες ραντεβού για συνέντευξη εργασίας; Συγχαρητήρια, έγινε το πρώτο βήμα! Έλα στην ActionAid να μάθεις χρήσιμα tips και να προετοιμαστείς για τη μεγάλη μέρα.

business photoshooting

Business photoshooting by ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Η φωτογραφία που έχεις στο βιογραφικό σου αναδεικνύει το επαγγελματικό προφίλ σου ή μήπως σε αδικεί; Καιρός να βγάλεις φωτογραφίες επαγγελματικής χρήσης για το βιογραφικό και το LinkedIn προφίλ σου! Από την ομάδα του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

linkedintipsLinkedIn tips by Career in Progress

Είναι άραγε αρκετό να έχεις κάνει απλώς έναν λογαριασμό στο LinkedIn; Όχι! Οι ειδικοί της Career in Progress θα βρίσκονται εκεί για να σε ενημερώσουν για όλα όσα πρέπει να ξέρεις προκειμένου να αξιοποιήσεις στο μέγιστο τις δυνατότητες της γνωστής πλατφόρμας.

prosopiko coachingΠροσωπικό coaching by HCCMA

Αν υπάρχει κάτι που σε προβληματίζει στην επαγγελματική σου ζωή, στην αναζήτηση εργασίας ή στο εργασιακό περιβάλλον, οι διαπιστευμένοι coaches της HCCMA μπορούν να σε βοηθήσουν να βρεις την επαγγελματική σου διέξοδο μέσω μιας προσωπικής συνεδρίας.

dresscodeDress code by INDITEX

Η μόδα συνεχώς αλλάζει και οι συνεντεύξεις εργασίας είναι σαν τα πρώτα ραντεβού. Αν θες και το δικό σου επαγγελματικό στυλ να είναι up to date, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι μόδας της INDITEX θα είναι μαζί μας για να σε υποστηρίξουν.

allagh karieras ath 22Αλλαγή καριέρας by Odyssea

Θεωρείς ότι ήρθε η ώρα να αλλάξεις επάγγελμα; Οι εργασιακοί σύμβουλοι της Odyssea μπορούν να σε υποστηρίξουν να επαναξιολογήσεις τις επιλογές σου και να επαναπροσδιορίσεις το επαγγελματικό σου μέλλον, δίνοντας βάση στις ικανότητες και στην εμπειρία σου.

psychometric testΨυχομετρικά τεστ by Evalion-SHL

Μια κινεζική παροιμία λέει πως το κλειδί της επιτυχίας είναι η αυτογνωσία. Δεν θα ήταν λοιπόν εξαιρετικά χρήσιμο να γνωρίζεις ποια είναι τα δυνατά σημεία σου και ποιες οι περιοχές προς βελτίωση στην αναζήτηση εργασίας; Μια δράση που διεξάγει η Evalion-SHL.

ergasiakaΕργασιακά δικαιώματα by ΙΝΕ - ΓΣΕΕ

Τι μισθό δικαιούμαι βάσει των προσόντων μου; Σε τι ποσό ανέρχεται το επίδομα μητρότητας; Ισχύουν οι συλλογικές συμβάσεις στον κλάδο μου; Το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ θα βρίσκεται στο φεστιβάλ για να λύσει όλες τις απορίες σου σχετικά με τα εργασιακά σου δικαιώματα.

design your career path ath2Design your Career path by Career Design

Αναζητάς νέα εργασία; Μήπως η δουλειά σου δεν σε καλύπτει; Οι ειδικοί της Career Design θα βρίσκονται μαζί μας για να χαράξετε μαζί το δικό σου εργασιακό μονοπάτι.

timerElevator pitch by AIESEC

Τι θα έκανες αν είχες λίγα δευτερόλεπτα για να μιλήσεις για τον εαυτό σου με τέτοιο τρόπο ώστε να κεντρίσεις το ενδιαφέρον του συνομιλητή σου; Μάθε πώς να παρουσιάζεις τον εαυτό σου σύντομα και περιεκτικά, κερδίζοντας αμέσως τις εντυπώσεις με τη βοήθεια της AIESEC.

pc iconOnline gamification by OWIWI

Οι εναλλακτικές μέθοδοι πρόσληψης βοηθούν στον εντοπισμό εξαιρετικών ταλέντων, καθώς προσφέρουν ευκαιρίες στη γενιά των millennials. Ακολουθώντας την τάση αυτή,η Owiwi προσφέρει ένα ψυχομετρικό εργαλείο τελευταίας τεχνολογίας με τη μορφή ηλεκτρονικού παιχνιδιού! Τι λες; Παίζουμε;

difference bΔιαφορετικότητα και συμπερίληψη στους χώρους εργασίας by SolidarityNow

H διαφορετικότητα στον χώρο εργασίας οδηγεί σε μεγαλύτερη παραγωγικότητα, έχει όμως διαπιστωθεί πως ελάχιστα γίνονται στην πράξη αναφορικά με την ένταξη μειονοτικών ομάδων. Η ομάδα απασχολησιμότητας της SolidarityNow θα παρέχει ενημέρωση σχετικά με το πώς να αντιμετωπίσεις οποιασδήποτε μορφής διάκριση ή ρατσιστική συμπεριφορά στον χώρο εργασίας.

symvouleftiki epixeiriseonΣυμβουλευτική επιχειρηματιών & startuppers by ΚΕΜΕΛ

Τα πρώτα επιχειρηματικά σου βήματα δεν χρειάζεται να σε τρομάζουν…Έμπειρα στελέχη του Κέντρου Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος θα βρίσκονται εκεί για να σε συμβουλεύουν σε απορίες που μπορεί να έχεις σχετικά με την επιχειρηματικότητα.

a voithies

Α’ Βοήθειες στο χώρο εργασίας by ΕΕΕΔΑ

Οι Πρώτες Βοήθειες στον χώρο εργασίας είναι πλέον απαραίτητες και χρήσιμες όσο ποτέ. Η Ελληνική Ένωση Έρευνας & Διάσωσης Εθελοντών Αττικής (ΕΕΕΔΕΑ) θα συμβάλει ενεργά ώστε να μάθουμε τις βασικές πρώτες βοήθειες στον εργασιακό χώρο και να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε περιπτώσεις ανάγκης.

symvouleftiki karierasΣυμβουλευτική καριέρας by About Career

H επιτυχία είναι αποτέλεσμα των σωστών αποφάσεων. Οι σύμβουλοι σταδιοδρομίας της About Career σε βοηθούν να αποφύγεις τις λάθος αποφάσεις και να πάρεις τις σωστές και μόνο.

diaxeirisi xronouΔιαχείριση χρόνου by Employ Edu

Με απλή μεθοδολογία και έξυπνες τεχνικές από τους συμβούλους της Employ Edu, ο εργαζόμενος μπορεί να μάθει να προγραμματίζει σωστά την εργασία του ώστε να πετυχαίνει τις καλύτερες επιδόσεις.

epagg-prosanatolismos.pngΕπαγγελματικός προσανατολισμός by Labora

Θέλεις να ανακαλύψεις τις κλίσεις σου ώστε να μπορείς να σχεδιάσεις με μεγαλύτερη ασφάλεια τα μελλοντικά σου βήματα; Βρες τα δυνατά σου σημεία μέσα από το τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού της Labora.

epaggelmata tou mellontosΕπαγγέλματα του μέλλοντος by Equal Society

Έλα να ανακαλύψουμε παρέα τα επαγγέλματα του μέλλοντος που αναμένεται να γνωρίσουν μεγάλη ζήτηση στην αγορά εργασίας στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια. Οι σύμβουλοι της Equal Society θα βρίσκονται εκεί για εσένα ώστε να σε βοηθήσουν στη σταδιοδρομία σου.

BoostyourknoledgeBoost your Knowledge by IΝΕΔΙΒΙΜ

To Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, εποπτευόμενο από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων. Σκοπός του είναι η υλοποίηση δράσεων, προγραμμάτων και έργων σχετικά με:

  • τη διά βίου μάθηση
  • την υποστήριξη της νέας γενιάς
  • τη μαθητική και φοιτητική μέριμνα

Έλα να μάθεις από κοντά περισσότερα για τα ευρωπαϊκά προγράμματα κινητικότητας από τους συμβούλους της ΙΝΕΔΙΒΙΜ.

psyxiki ygeiaΨυχική υγεία στους χώρους εργασίας by ΠΕΨΑΕΕ

Η ομαλή κοινωνική ενσωμάτωση των ατόμων με ψυχοκοινωνικές δυσκολίες είναι ο βασικός σκοπός των μελών της ΠΕΨΑΕΕ. Έλα να ενημερωθείς για τα προγράμματα (επαν)ένταξης στην αγορά εργασίας και πώς θα γίνεις καλύτερος εργασιακά χωρίς άγχος και αίσθημα πίεσης.

vimata ergasiakis ikanopoiisisΒήματα εργασιακής ικανοποίησης by Work Culture

Η εργασιακή ικανοποίηση είναι το Α και το Ω για έναν εργαζόμενο. Ανακάλυψε και εσύ τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να νιώθεις εργασιακή ικανοποίηση. Τα έμπειρα στελέχη της Work Culture θα βρίσκονται εκεί για εσένα.