fbpx

Δρ. Κωνσταντίνος Γ. Γεωργάκας
georgakas

Ο Δρ Κωνσταντίνος Γεωργάκας είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας), με μεταπτυχιακές σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μ.Β.Α.) στο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών Επιστημών της Τουλούζης (Γαλλία) και Διδακτορικό Δίπλωμα στο Marketing και στη Στρατηγική των Επιχειρήσεων στο Université de Paris ΙΧ Dauphine. Η 35χρονη επαγγελματική του πορεία βρίσκεται στους χώρους των πωλήσεων, του marketing, της εξυπηρέτησης πελατών, του management, του Ανθρώπινου Δυναμικού, της επικοινωνίας και της εκπαίδευσης. Mέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με περισσότερες από 200 επιχειρήσεις της Β. Ελλάδος σαν Σύμβουλος και Διευθυντικό στέλεχος.

Linked in: http://www.linkedin.com/pub/kωνσταντινος-γεωργακας-georgakas/38/206/b5
  

Μαρία Γεωργαλά (Επικοινωνιολόγος-Σύμβουλος Καριέρας)

georgala

Η Μαρία Γεωργαλά σπούδασε Κοινωνιολογία, Διοίκηση Επιχειρήσεων και Δημοσιογραφία στην Αθήνα. Πραγματοποίησε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Παρίσι στον τομέα της Επικοινωνίας και Πληροφορίας. Κατέχει την επαγγελματική πιστοποίηση , Σύμβουλου Καριέρας, GCDF από τον Διεθνή Οργανισμό NBBC (National Board for Certified Counselors). Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση και στον επιχειρηματικό τομέα με εξειδίκευση στις Νέες Τεχνολογίες /Τηλεπικοινωνίες . Δραστηριοποιείται ως Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας με εξειδίκευση στο Mentoring Επιχειρηματικότητας και ως Εισηγήτρια Επιμορφωτικών Σεμιναρίων Ενηλίκων. Είναι συγγραφέας παιδικών βιβλίων.

Linked in: http://www.linkedin.com/pub/maria-georgala/22/52a/299

   
Μαρία Μελέμη
melemh Πτυχιούχος του Τμήματος Νομικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου «Τεχνοοικονομικά Συστήματα» του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Έχει πολυετή εργασιακή εμπειρία αφού ως πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών απασχολήθηκε αρχικά στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος με σύμβαση ορισμένου χρόνου και στη συνέχεια, ως βοηθός Λογιστή, στο λογιστήριο της Ανώνυμης Βιομηχανική Εμπορική Τεχνική Εταιρία με την επωνυμία «L.K.M ΑΒΕΤΕ». Κατά τη διάρκεια φοίτησής της στη Νομική Σχολή απασχολήθηκε στη Νομική Βάση Πληροφοριών, Εταιρία Περιορισμένης Ευθύνης με το διακριτικό τίτλο «Νομοτέλεια», ενώ μετά τη λήψη του πτυχίου της, δραστηριοποιούμενη στο χώρο της ελεύθερης δικηγορίας απασχολήθηκε σε διάφορα δικηγορικά γραφεία της Αθήνας. Το τελευταίο έτος συνεργάζεται με το Δικηγορικό Γραφείο  «Νικόλαος Πιπερίδης και Συνεργάτες» στη Θεσσαλονίκη, όπου και διαμένει.
   
Δημήτρης Μιχαηλίδης
mihailidis

Γεννήθηκε το 1950 σπούδασε και εργάσθηκε κυρίως στην Θεσσαλονίκη, όπου και διαμένει. Ολοκλήρωσε κάποτε τις σπουδές του σε τεχνικά θέματα(1974), στην διοίκηση επιχειρήσεων (1982), εξειδικεύτηκε στην περιβαλλοντολογία (1984) & στην ασφάλεια στην εργασία (1985), και σήμερα ως συνταξιούχος δεν έχει άμεσα εργασιακές υποχρεώσεις. Διετέλεσε ελεύθερος επαγγελματίας-σύμβουλος σε έργα τοπικής αγροτικής ανάπτυξης, συνεργάτης του ΣΒΒΕ για τον πρωτογεννή τομέα, Διευθυντής Δια Βίου Μάθησης στην Γεωργική Βιοτεχνική Σχολή Θεσσαλονίκης, Προϊστάμενος Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, καθηγητής του ΤΕΙ Θεσ/νίκης, και εργολάβος τεχνικών ιδιωτικών έργων. Σήμερα προσφέρει εθελοντικά, σε εθελοντικές οργανώσεις, όπως: Ενώσεις Νέων Αγροτών, Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις, Ένωση Παλαιών Προσκόπων Θέρμης, Δίκτυο Εθελοντικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης, ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ των Οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών, Δίκτυο ΚοινΣΕπ Κεν. Μακεδονίας.

   
Αίντα Νίκα
aida nika

Είμαι Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας A.I.D.A. Marketing & BusinessDevelopment, η οποία δραστηριοποιείται σε Ελλάδα, Βουλγαρία και Αλβανία. Κατέχω πτυχίο Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στο Marketing, από το Πανεπιστήμιο Πατρών και συνεχίζω μεταπτυχιακές σπουδές στις Διεθνείς Σχέσεις με ειδίκευση στις Ευρωπαϊκές Σπουδές και Διπλωματία στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Έχω διατελέσει Υπ. Μάρκετινγκ και Πωλήσεων για μεγάλες εταιρείες όπως NOTOS COM ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Α.Ε.Β.Ε.,  οινοποιείο Μπουτάρη Α.Ε. και DORAL Α.Β.Ε.Ε.

Linked in: http://www.linkedin.com/in/aidanika

   
Νίκος Παπαγιάννης
papagiannhs

Ο Νίκος Παπαγιάννης αποφοίτησε από το Οικονομικό τμήμα της σχολής Οικονομικών και Νομικών Επιστημών του Α.Π.Θ., έχει παρακολουθήσει εκατοντάδες σεμινάρια σε όλα σχεδόν τα αντικείμενα της φορολογικής και εργατικής νομοθεσίας, λογιστικής, κοστολόγησης, οικονομικής ανάλυσης. Έχει διατελέσει προϊστάμενος λογιστηρίου, Οικονομικός Διευθυντής και φορολογικός σύμβουλος, ενώ σήμερα είναι διευθυντής της Επιστημονικής Ομάδας της Epsilonnet, Διευθυντής Σύνταξης του φορολογικού - εργατικού - οικονομικού περιοδικού Epsilon7 και συντονίζει δεκάδες projects (απαντήσεις σε ερωτήματα λογιστών, επιμέλεια του περιοδικού, της βάσης δεδομένων φορολογικής και εργατικής νομοθεσίας onlineτράπεζα, έκδοση βιβλίων ανάλυσης φορολογικών, εργατικών, λογιστικής, κ.ά) σε συνεργασία με μερικούς από τους κορυφαίους ειδικούς στα προαναφερόμενα θέματα. Είναι μέλος της επιτροπής φορολογικών θεμάτων ΣΒΒΕ, ενώ συμμετείχε και στην επιτροπή εργατικών θεμάτων του ΣΒΒΕ. Έχει διδάξει εκατοντάδες ώρες σε σεμινάρια φορολογίας και λογιστικής, έχει συγγράψει το βιβλίο "Πρακτικός Οδηγός Λογιστικής" (3 εκδόσεις), έχει συμμετάσχει στο βιβλίο ¨Φορολογικές Λύσεις", σε 2 ακόμα βιβλία κωδικοποίησης φορολογικής νομοθεσίας και έχει επιμεληθεί δεκάδες φορολογικά, εργατικά, ασφαλιστικά βιβλία τρίτων. Έχει συγγράψει εκατοντάδες άρθρα φορολογικών, εργατικών, λογιστικών και οικονομικών θεμάτων για το περιοδικό Epsilon7, το www.in.gr, το www.reporter.gr και άλλα μέσα.

Linked in: http://www.linkedin.com/pub/nikos-papagiannis/4b/701/734

   
Στέργιος Παπαδόπουλος
stergios-papadopoulos Linked in: http://www.linkedin.com/pub/stergios-papadopoulos/26/41b/892
   
Κωνσταντίνα Ρουμανά
roumana Σύμβουλος Επιχειρήσεων με πολυετή εμπειρία στο χώρο της Συμβουλευτικής , των Υπηρεσιών – Μελετών , Συγγραφής & Αξιολόγησης Επενδυτικών προτάσεων. Απόφοιτη του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας. Ενεργό μέλος του μητρώου Αξιολογητών του ΕΦΕΠΑΕ στους τομείς: Μεταποίησης, Τουρισμός, Εμπόριο, Υπηρεσίες. Διακεκριμένο στέλεχος Ελληνικών Εταιρειών & Οργανισμών. Αξιολογήτρια του προγράμματος «Ενίσχυσης ΜΜΕ - ΕΣΠΑ 2007 -2013» του ΚΕΠΑ ΑΝΕΜ. Σύμβουλος του Τμήματος Αναπτυξιακών Προγραμμάτων της εταιρείας Alpha Plan Consultants.
  
Λίνα Τσαλταμπάση
tsaltampash

Τσαλταμπάση Λίνα, CEO της Εταιρίας OECON Group Σύμβουλοι Επιχειρήσεων και Ανάπτυξης. Η κα Τσαλταμπάση Αποστολίνα γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1976. Έχει σπουδάσει Γεωλογία, Οικονομικά και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ). Είναι Μέλος του ΣΕΓΕ (Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος) από το 2006 όπου ήταν το νεότερο ηλικιακά εκλεγμένο Μέλος. Σήμερα κατέχει τη θέση της A’ Αντιπρόέδρου.  Έχει ψηφιστεί ως Συντονίστρια (Secretariat) της Συνομοσπονδίας των Συνδέσμων Επιχειρηματιών Γυναικών των Βαλκανικών Xωρών (Balkan Coalition) και Συντονίζει το Οργανωτικό της Συνομοσπονδίας των Συνδέσμων Επιχειρηματιών Γυναικών των χωρών της λεκάνης της Μαύρης Θάλασσας – ΑΤΑΛΑΝΤΑ. Έχει τιμηθεί το 2010 με τον τίτλο της Ε.Ε. ως Πρέσβειρα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας για την Ελλάδα. Το 2014 τιμήθηκε με τον Τίτλο Women Motivator for the Mediterranean. Επίσης, είναι Μέντορας Νέων και Γυναικών Επιχειρηματιών. Δίνει διαλέξεις ως προσκεκλημένη ομιλήτρια σε Πανεπιστήμια σε θέματα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας και επίσης είναι προσκεκλημένη  του UNDP. Προσφάτως εντάχθηκε ως Τακτικό Μέλος Επιτροπής Πολιτών της Ε.Ε. γα την Υποστήριξη της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας. Είναι Επίτιμο Μέλος της Αμερικανικής Ένωσης Στελεχών Διοίκησης Φορέων (ASAE). Σε Επαγγελματικό Επίπεδο ξεκίνησε να εργάζεται σε Επιχειρήσεις Συμβουλευτικής, Διοίκησης και Διαχείρισης Έργων από τα φοιτητικά της χρόνια. Στην ηλικία των 23 ετών καθιερώθηκε ως μια από τους νεότερους Senior Consultants στην Ελλάδα, λαμβάνοντας ειδική διάκριση ως Junior Achiever. Από το 2003 ίδρυσε το δικό της Όμιλο Εταιρειών με την επωνυμία OECON GROUP, που αποτελείται από 5 συνολικά εταιρίες.  Ο Όμιλος OECON GROUPπ αρέχει πλείστες Συμβουλευτικές Υπηρεσίες σε Επιχειρήσεις και Δημόσιους Φορείς. Οι εταιρίες της συνεργάζονται ενεργά με SMEs και Stakeholders από περισσότερες από 50 χώρες. Η κα Τσαλταμπάση θεωρείται ειδικός στις Τρίτης Χώρες καθώς έχει συμμετάσχει σε Έργα στην Αρμενία, Γεωργία, Αζερμπαϊτζάν, Καζακστάν, ΗΑΕ, Κίνα, Ινδία κτλ.

Linked in: https://www.linkedin.com/pub/lina-tsaltampasi/22/407/752

   
Αποστόλης Φωτιτζίδης
fotitzidis "Εξοπλίζω μικρά και μεγάλα brands με ό,τι χρειάζεται για ν’ ανακαλύψουν τις πραγματικές τους αξίες και να χρησιμοποιήσουν τα Social Media για να έρθουν πιο κοντά στους πελάτες τους. Σκοπός μου είναι να εκμεταλλευτούμε τη τεχνολογία με πιο ανθρώπινο τρόπο, για να χτίσουμε σχέσεις και να δημιουργήσουμε αξιόλογα προϊόντα και υπηρεσίες."

Linked in: http://www.linkedin.com/in/tolee

 
SOFTWeb - Adaptive I.T. Solutions
softweb

Η SOFTWeb Adaptive I.T. Solutions® είναι μια καινοτόμος εταιρεία πληροφορικής που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη Εφαρμογών Διαδικτύου – Mobile applications και την παροχή ολοκληρωμένων τεχνολογικών υπηρεσιών. Υπηρεσίες: - PocketWarp - Mobile Εφαρμογές - Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος - Σχεδιασμός & Κατασκευή ιστοσελίδων - Διαδικτυακό Marketing (SEM - SEO) - VoIP Έξυπνα Τηλεφωνικά Κέντρα

 
 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.