pratsidis2

 

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος του Οικονοµικού Τµήµατος της Νοµικής Σχολής (Ν.Ο.Ε.) του Αριστοτέλειου Πανεπιστήµιου Θεσσαλονίκης, µε εξειδίκευση στη Διοίκηση των επιχειρήσεων, και έχει κάνει µεταπτυχιακές σπουδές (MSc in Management) στο Brunel University of West London, UK. Έχει πολυετή εµπειρία σε θέσεις ευθύνης στο χώρο του Ανθρώπινου Δυναµικού, στις εταιρίες Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Αµερικανική Γεωργική Σχολή, ΝΙΚΗ-Μαρινόπουλος, HYATT Regency Casino-Thessaloniki, Μπουτάρη Οινοποιητική. Από το 2008 λειτουργεί ως Σύµβουλος Ανθρώπινου Δυναµικού, µέσα από το γραφείο που δηµιούργησε PEOPLE AT WORK hellas. Μιλά Αγγλικά, Γερµανικά, Γαλλικά και Ιταλικά. Είναι παντρεµένος µε δύο παιδιά.

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/nikos-pratsidis-121b50b/

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Τhessaloniki #JobFestival 2017

Η Δράση
Σκοπός
Στόχος
Διοργανωτής
Δελτίο Τύπου
Γιατί να το επισκεφθώ
Σε ποιούς απευθύνεται
Συμμετοχή ως Επισκέπτης
Συμμετοχή στις Συνεντεύξεις
Συμμετοχή στα Workshop
Λίστα Εταιριών
Πρόγραμμα
Πρόγραμμα αναζήτησης εργασίας
Πρόγραμμα ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων
Γιατί να γίνω χορηγός
Χορηγοί
Εισηγητές workshop
Εισηγητές αναζήτησης εργασίας
Meihsner Marie
Ζαΐμη Αντιγόνη
Ματσίγκου Φιλοθέη
Μπέρτου Λίνα
Παναγιωτόπουλος Θεόδωρος
Πρατσίδης Νίκος
Σκλαβενίτης Στέφανος
Συναδάκης Άγγελος
Δρ. Ταουσάνης Χρήστος
Χριστοφιλοπούλου Σίλια
Εισηγητές ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων
Ζερβάκη Δήμητρα
Καλαμίδας Κωνσταντίνος
Λιώτας Ναούμ
Μιχαηλίδης Χαράλαμπος
Παγούνη Αγνή
Παπαποστόλου Θανάσης
Ραλλάκης Γιώργος
Ρίζου Θάλεια
Φυντάνης Δημήτρης
Προτάσεις Συμμετοχής για Εταιρίες
Εταιρική Συμμετοχή
Υποστηρικτής
Ασημένιος Χορηγός
Χρυσός Χορηγός
Αποκλειστικός Χορηγός
Πακέτο Συμμετοχής για Εταιρίες
Τοποθεσία
Αιγίδες
Χορηγοί Επικοινωνίας
Υλικό
Παρουσιάσεις
Φωτογραφίες

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.