fbpx

   

Όλες οι παράλληλες δράσεις διατίθενται δωρεάν για το κοινό του Thessaloniki #JobFestival.

 

chechyourcvCheck your CV

Βιογραφικό σημείωμα: Το έγγραφο-κλειδί για την είσοδό σου στην αγορά εργασίας. Βελτιστοποίησε βασικά σημεία του με τη βοήθεια των ειδικών της Lead Compass, εντυπωσιάζοντας τους εργοδότες από την πρώτη ματιά.

business photoshootingBusiness photoshooting

Η φωτογραφία που έχεις στο βιογραφικό σου αναδεικνύει το επαγγελματικό προφίλ σου ή μήπως σε αδικεί; Καιρός να βγάλεις φωτογραφίες επαγγελματικής χρήσης για το βιογραφικό και το LinkedIn προφίλ σου! Από τους σπουδαστές Φωτογραφίας του ΙΕΚ Δέλτα 360.

linkedintipsLinkedIn tips

Είναι άραγε αρκετό να έχεις κάνει απλώς έναν λογαριασμό στο LinkedIn; Όχι! Η ειδικός Φωτεινή Βαβίτσα θα βρίσκεται εκεί για να σε ενημερώνει για όλα όσα πρέπει να ξέρεις προκειμένου να αξιοποιήσεις στο μέγιστο τις δυνατότητες της γνωστής πλατφόρμας μέσα από μια ολοκληρωμένη και δυνατή διαδικτυακή παρουσία.

prosopiko coachingΠροσωπικό coaching

Αν υπάρχει κάτι που σε προβληματίζει στην επαγγελματική σου ζωή, στην αναζήτηση εργασίας ή στο εργασιακό περιβάλλον, οι διαπιστευμένοι coaches της ICF Greece θα βρίσκονται στο JobFestival για να συζητήσουν μαζί σου οτιδήποτε σε απασχολεί στο πλαίσιο μιας προσωπικής συνεδρίας.

studentstartupbridgeStudent Start-up Bridge

Είσαι μεταπτυχιακός φοιτητής και θέλεις να κάνεις μια πρακτική που θα ενισχύσει πραγματικά τις δεξιότητές σου; Η Student Start-up Bridge της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας σε διασυνδέει με θέσεις πρακτικής σε start-up επιχειρήσεις, βοηθώντας σε να ξεκινήσεις δυναμικά την επαγγελματική σου σταδιοδρομία

time managementΔιαχείριση χρόνου

Πόσες φορές έχεις σκεφτεί ότι θα ήθελες η μέρα να έχει περισσότερες από 24 ώρες; Πόσο συχνά νιώθεις υπερβολικά κουρασμένος; Πόσο χρόνο επενδύεις στ’ αλήθεια στην αναζήτηση εργασίας; Παίξε time management με το Άθυρμα και δες τι χάνεις και τι κερδίζεις από τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεσαι τον χρόνο σου.

dresscodeDress code

Οι συνεντεύξεις εργασίας είναι σαν τα πρώτα ραντεβού: οι πρώτες εντυπώσεις μετρούν πολύ! Μάθε όλα όσα πρέπει να ξέρεις για ένα επαγγελματικό παρουσιαστικό που θα σε αναδεικνύει και θα λειτουργεί υπέρ σου από τους συμβούλους ένδυσης της DOCA.

boost confidenceBoost your confidence

Τι σημαίνει να έχει κανείς αυτοπεποίθηση; Τι χάνουμε στην επαγγελματική μας ζωή όταν δεν εκτιμούμε τον εαυτό μας; Ανακάλυψε την κρυμμένη δυναμική σου μέσα από μια σειρά βιωματικών ασκήσεων με την υποστήριξη του Apiron!

psychometric testΨυχομετρικά τεστ

Μια κινεζική παροιμία λέει πως το κλειδί της επιτυχίας είναι η αυτογνωσία. Δεν θα ήταν λοιπόν εξαιρετικά χρήσιμο να γνωρίζεις ποια είναι τα δυνατά σημεία σου και ποιες οι περιοχές προς βελτίωση στην αναζήτηση εργασίας; Μια δράση που διεξάγει η Evalion Talent Management.

ergasiakaΕργασιακά δικαιώματα

Τι μισθό δικαιούμαι βάσει των προσόντων μου; Σε τι ποσό ανέρχεται το επίδομα μητρότητας; Ισχύουν οι συλλογικές συμβάσεις στον κλάδο μου; Το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ θα βρίσκεται στο φεστιβάλ για να λύσει όλες τις απορίες σου σχετικά με τα εργασιακά σου δικαιώματα.

synentefxiΣυνέντευξη απ’ το μέλλον

Οι εποχές αλλάζουν με ταχύτατους ρυθμούς. Οι ψηφιακές συνεντεύξεις είναι ήδη εδώ, στο εξωτερικό μάλιστα θεωρούνται πλέον μια συνηθισμένη πρακτική! Συντονίσου με τις εξελίξεις και μάθε πώς να παρουσιάζεις τον εαυτό σου βάσει των προσόντων σου και της εκάστοτε αγγελίας εργασίας μπροστά σε κάμερα. Με την υποστήριξη της Oviview.

elevator pitchElevator pitch

Αναζητάς εργασία και γνωρίζεις κάποιον που προσφέρει μια θέση στην επιχείρησή του ή γνωρίζει κάποιον άλλον σε αυτή τη συνθήκη. Έχεις λίγα δευτερόλεπτα για να μιλήσεις για τον εαυτό σου με τρόπο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του για σένα. Τι θα πεις; Μάθε πώς να παρουσιάζεις τον εαυτό σου σύντομα και περιεκτικά, κερδίζοντας αμέσως τις εντυπώσεις, με τη βοήθεια της AIESEC.

a voithiesΑ’ Βοήθειες στο χώρο εργασίας

Η δύναμη της γνώσης είναι τεράστια και πολλές φορές σωτήρια. Γνωρίζοντας τα βασικά των πρώτων βοηθειών στον εργασιακό χώρο, μπορούμε να ανταποκριθούμε σε περιπτώσεις ανάγκης των συναδέλφων ή δικής μας. Η δράση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

game you upGame you Up

Το παιχνίδι είναι πλέον αποδεδειγμένα ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να ανακαλύψουμε τον εαυτό μας. Τι θα έλεγες να παίξεις τα παιχνίδια του The Great Escape και παράλληλα να μάθεις ποια είναι τα δυνατά σημεία του χαρακτήρα σου;!

networkingNetworking

Εσύ ήξερες ότι περισσότερο από το 70% των θέσεων εργασίας στην Ελλάδα καλύπτεται μέσω της δικτύωσης; Το Finance Club, μέσα από μια πλήρως βιωματική διαδικασία, μας βοηθά να ανακαλύψουμε, να ενεργοποιήσουμε και να επεκτείνουμε τα δίκτυα επαφών μας προκειμένου να αυξήσουμε τις πιθανότητες εξασφάλισης μιας θέσης εργασίας!

 

Thessaloniki #JobFestival 2019 Reborn

Η Δράση
Τοποθεσία
Φόρμα Συμμετοχής
Συμμετοχή στις Συνεντεύξεις
Συμμετοχή στα Workshop
Εισηγητές
Αγγελίδου Άννα
Αγγελόπουλος Γιώργος (Ντάνος)
Γαβρίλη Ολίβια
Γιαννιώτη Αντωνέλλα
Γκαγκαλνάς Αλέξανδρος
Ζερβάκη Δήμητρα
Καμπούκος Δημήτρης
Κολοκοτρώνης Παναγιώτης
Κυριακίδης Γεώργιος
Ματθαιίδης Μάνθος
Μαυροκορίδης Ιωάννης
Μέλης Αλέξανδρος
Μιχαηλίδης Χαράλαμπος
Παναγιωτίδου Σοφία
Παναγιωτόπουλος Θεόδωρος
Πρατσίδης Νίκος
Ραλλάκης Γιώργος
Ρίζου Θάλεια
Σαπουντζής Νίκος
Σαρανταένας Θέμης
Σερβετάς Γιάννης
Σταματουλάκης Κλέαρχος
Τζαβλόπουλος Γιάννης
Τσακμάκης Τριαντάφυλλος
Τσουματίδης Σωτήρης
Χασιώτης Θέμης
Παράλληλες Δράσεις
Check your CV
Business photoshooting
LinkedIn tips
Προσωπικό coaching
Student Start-up Bridge
Διαχείριση χρόνου
Dress code
Ψυχομετρικά τεστ
Boost your Confidence
Εργασιακά Δικαιώματα
Συνέντευξη από το μέλλον
Elevator pitch
Α' Βοήθειες στο χώρο εργασίας
Game you up
Networking
Λίστα Εταιριών
Χορηγοί
Χορηγοί Επικοινωνίας
Συχνές ερωτήσεις
Παρουσιάσεις
Απολογιστικό Δελτίο Τύπου
Στατιστικά Thessaloniki #JobFestival 2019 Reborn
 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.