fbpx

star140

Star Channel

To Star Channel συστήθηκε για πρώτη φορά στους Έλληνες τηλεθεατές στις 4 Δεκεμβρίου του 1993. Μετά από τρεις δεκαετίες αδιάκοπης σχέσης εμπιστοσύνης με το τηλεοπτικό κοινό, συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας της χώρας μας. Μεταδίδεται επίγεια ψηφιακά, μέσα από τις συχνότητες της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης (DIGEA), η οποία καλύπτει ήδη πάνω από το 96% του πληθυσμού της χώρας, ενώ το τηλεοπτικό πρόγραμμα μεταδίδεται μέσα από τις συνδρομητικές υπηρεσίες της ΝΟVA και της Cosmote TV (δορυφορικά-DTH και μέσω IPTV). Παράλληλα, μέσω του Star International, με 24ωρο ελληνικό πρόγραμμα, καλύπτει τις απαιτήσεις των θεατών σε Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και Βόρεια Αμερική (ΗΠΑ & Καναδάς), σε συνδρομητές μπουκέτων ελληνικών καναλιών.

Η ιδιοκτήτρια εταιρία, Νέα Τηλεόραση ΑΕ, είναι εγκατεστημένη στο εμβληματικό κτίριό της, έκτασης 17 χιλιάδων τ.μ., στην Κάτω Κηφισιά. Με κορυφαίες εγκαταστάσεις, που περιλαμβάνουν 4 στούντιο, έκτασης πάνω από 800 τ.μ., τα οποία φιλοξενούν εκπομπές, δελτία ειδήσεων, αλλά και ιδιόκτητα συνεργεία εξωτερικών λήψεων και μεταδόσεων (ENG και links), το Star διαθέτει πλήρως εξοπλισμένα στούντιο και συνεργεία με μηχανήματα τελευταίας ψηφιακής τεχνολογίας, με ολοκληρωμένο ψηφιακό workflow (tapeless). Το Star μπορεί να καλύπτει καθημερινές εκπομπές και δελτία ειδήσεων, διάρκειας πέραν των 60 ωρών ανά εβδομάδα, ενώ οι εσωτερικές παραγωγές του υποστηρίζονται τεχνικά (κάμερες και λοιπός εξοπλισμός, προσωπικό στούντιο) και παραγωγικά (παραγωγή, σκηνοθεσία, make-up, κ.λπ.) από μόνιμους υπαλλήλους της εταιρίας.

Με περισσότερους από 400 μόνιμους εργαζομένους, η Νέα Τηλεόραση ΑΕ διαθέτει ανθρώπινο δυναμικό διαφόρων ειδικοτήτων (δημοσιογράφους, τεχνικούς, παραγωγούς αλλά και  διοικητικούς υπαλλήλους), καλύπτοντας πλήρως τις αυξημένες απαιτήσεις ενός σύγχρονου τηλεοπτικού σταθμού στο ακραία ανταγωνιστικό τοπίο της τηλεοπτικής αγοράς όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα στην Ελλάδα. Με συμβάσεις παροχής υπηρεσιών, κατά περίπτωση, η ιδιοκτήτρια εταιρία συνεργάζεται με έμπειρους επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων, στο πλαίσιο εξειδικευμένων παραγωγών. Η διοίκηση της εταιρίας ασκείται από επιτελείο στελεχών με υψηλή ακαδημαϊκή κατάρτιση και μακρόχρονη επαγγελματική εμπειρία στον χώρο της τηλεόρασης.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στο καθημερινό πρόγραμμα του Star έχει η ενημέρωση των θεατών. Το ενημερωτικό πρόγραμμα ανανεώνεται διαρκώς με καινοτόμες ιδέες και πρωτοβουλίες. Με έμφαση στην αμεσότητα και στην ευελιξία, η ενημέρωση στο Star δίνει στον θεατή την αίσθηση ότι όχι μόνο μεταδίδει την είδηση αλλά φωτίζει τις αθέατες πλευρές της με λεπτομέρειες από τις πηγές και τους πρωταγωνιστές. Παράλληλα, σε ό,τι αφορά τις ειδήσεις από τον διεθνή χώρο, το Star συνεργάζεται με διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία και ανταποκριτές στις σημαντικότερες πρωτεύουσες στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ.

Βασιζόμενοι στο ίδιο όραμα, οι άνθρωποι του Star έχουν σχεδιάσει αντίστοιχα και τις καθημερινές εκπομπές του σταθμού. Με ευρύ φάσμα ενδιαφέροντων θεμάτων, κάθε τηλεοπτική σεζόν, καθημερινά μεταδίδονται περισσότερες από 10 ώρες πρωτότυπων εκπομπών. Η μέρα στο Star ξεκινά από νωρίς το πρωί με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, ακολουθεί η Ζήνα Κουτσελίνη, ενώ στη μεσημεριανή ζώνη τη σκυτάλη παίρνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Με ιδιαίτερα format που έχουν αγαπηθεί από το ελληνικό κοινό κάθε απόγευμα στη συχνότητα του Star πρωταγωνιστούν η Δέσποινα Μοιραράκη και ο Πέτρος Πολυχρονίδης. Στην prime time ζώνη μερικά από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης έχουν ραντεβού με τους θεατές του Star, όπως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης, η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, επίσης, η Άση Μπήλιου, ο Κώστας Στεφανής και  ο Μάνος Στεφανής έχουν το δικό τους ξεχωριστό ραντεβού με τους θεατές. Στη late night ζώνη του Star πλέον έχει και δεύτερο ραντεβού η Ζήνα Κουτσελίνη, ρίχνοντας φως με τον δικό της τρόπο σε υποθέσεις που καθηλώνουν τους θεατές.

Στόχος του Star παραμένει πάντα η διαρκώς αυξανόμενη ενδυνάμωση της θέσης του στον τηλεοπτικό ορίζοντα, με ίση έμφαση τόσο στον ενημερωτικό, όσο και στον ψυχαγωγικό τομέα, μέσα από παροχή τηλεοπτικών προγραμμάτων που ανταποκρίνονται στα ενδιαφέροντα και στις ανάγκες ευρέος φάσματος τηλεθεατών.

 

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:

  • Χειριστής Η/Υ
  • Βοηθός Λογιστή Μισθοδοσίας
  • Tech Project Lead
  • Power BI Specialist
  • Συντάκτης star.gr
  • Υπάλληλος Διεύθυνσης Προγράμματος
  • Social Media Expert

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ!


 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.