fbpx

date

10 & 11 Νοεμβρίου 2023, 10:00 - 18:00

location

Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης

logos Thess 2023


Οι παράλληλες δράσεις αφορούν την εξατομικευμένη υποστήριξη των υποψηφίων για εργασία
στα παρακάτω ζητήματα και προσφέρονται εντελώς δωρεάν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.


diloseSimetoxi button


chechyourcv

Check your CV by ΙΑΣΙΣ

Βιογραφικό σημείωμα: Το έγγραφο-κλειδί για την είσοδό σου στην αγορά εργασίας. Βελτιστοποίησε βασικά σημεία του με τη βοήθεια των συμβούλων της Α.μ.Κ.Ε. ΙΑΣΙΣ, εντυπωσιάζοντας τους εργοδότες από την πρώτη ματιά.

chechyourcvCheck your CV by Actionaid

Βιογραφικό σημείωμα: Το έγγραφο-κλειδί για την είσοδό σου στην αγορά εργασίας. Βελτιστοποίησε βασικά σημεία του με τη βοήθεια των συμβούλων της Actionaid, εντυπωσιάζοντας τους εργοδότες από την πρώτη ματιά.

interview tipsInterview tips by Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας

Συνέντευξη επιλογής προσωπικού: Υπάρχουν πράγματα που σε προβληματίζουν στη διαδικασία της συνέντευξης; Έχεις απορίες που χρειάζεσαι να λύσεις; Το Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας θα είναι εκεί για να σε βοηθήσουν εξατομικευμένα.

linkedintipsLinkedIn tips by Omnicliq

Είναι άραγε αρκετό να έχεις κάνει απλώς έναν λογαριασμό στο LinkedIn; Όχι! Οι ειδικοί της Omnicliq θα βρίσκονται εκεί για να σε ενημερώσουν για όλα όσα πρέπει να ξέρεις προκειμένου να αξιοποιήσεις στο μέγιστο τις δυνατότητες της γνωστής πλατφόρμας μέσα από μια ολοκληρωμένη και δυνατή διαδικτυακή παρουσία.

business photoshooting

Business photoshooting by AggelouPhoto

Η φωτογραφία που έχεις στο βιογραφικό σου αναδεικνύει το επαγγελματικό προφίλ σου ή μήπως σε αδικεί; Καιρός να βγάλεις φωτογραφίες επαγγελματικής χρήσης για το βιογραφικό και το LinkedIn προφίλ σου! Από την ομάδα της AggelouPhoto.

dresscodeDress code by Pansik

Οι συνεντεύξεις εργασίας είναι σαν τα πρώτα ραντεβού: οι πρώτες εντυπώσεις μετρούν πολύ! Μάθε όλα όσα πρέπει να ξέρεις για ένα επαγγελματικό παρουσιαστικό που θα σε αναδεικνύει και θα λειτουργεί υπέρ σου από την Pansik.

epagg prosanatolismosΕπαγγελματικός προσανατολισμός by Labora

Θέλεις να ανακαλύψεις τις κλίσεις σου ώστε να μπορείς να σχεδιάσεις με μεγαλύτερη ασφάλεια τα μελλοντικά σου βήματα; Βρες τα δυνατά σου σημεία μέσα από το τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού της LABORA!

europassEuropass by Europe Direct

Έχεις ακούσει πολλά για το Europass και χρειάζεσαι κάποιον να σε κατατοπίσει; Το Europe Direct θα είναι εκεί για να σε βοηθήσει να λύσεις όλες τις απορίες σου και να δεις όλες τις επιλογές που έχεις με ένα βιογραφικό Europass!

prosopiko coaching

Προσωπικό coaching by HCCMA

Αν υπάρχει κάτι που σε προβληματίζει στην επαγγελματική σου ζωή, στην αναζήτηση εργασίας ή στο εργασιακό περιβάλλον, οι διαπιστευμένοι coaches της HCCMA θα βρίσκονται στο JobFestival για να συζητήσουν μαζί σου οτιδήποτε σε απασχολεί στο πλαίσιο μιας προσωπικής συνεδρίας.

gramma icon

E-mail tips by Inefan (Independent Economic & Financial Analysis)

Έχεις αναρωτηθεί πώς μπορείς να συντάξεις ένα e-mail ώστε να κάνεις καλή εντύπωση και να κερδίσεις τη θέση εργασίας που διεκδικείς; Ποια γλώσσα να χρησιμοποιήσεις; Τι να παραλείψεις και τι να υπογραμμίσεις; Η ομάδα της Inefan θα σου δώσει όλες τις συμβουλές που χρειάζεσαι για να κλέψεις τις εντυπώσεις.

ergasiaka

Εργασιακά δικαιώματα by ΙΝΕ/ΓΣΕΕ

Τι μισθό δικαιούμαι βάσει των προσόντων μου; Σε τι ποσό ανέρχεται το επίδομα μητρότητας; Ισχύουν οι συλλογικές συμβάσεις στον κλάδο μου; Το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ θα βρίσκεται στο φεστιβάλ για να λύσει όλες τις απορίες σου σχετικά με τα εργασιακά σου δικαιώματα.

timer

Elevator pitch by AIESEC

Αναζητάς εργασία και γνωρίζεις κάποιον που προσφέρει μια θέση στην επιχείρησή του ή γνωρίζει κάποιον άλλον σε αυτή τη συνθήκη. Έχεις λίγα δευτερόλεπτα για να μιλήσεις για τον εαυτό σου με τρόπο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του για σένα. Τι θα πεις; Μάθε πώς να παρουσιάζεις τον εαυτό σου σύντομα και περιεκτικά, κερδίζοντας αμέσως τις εντυπώσεις, με τη βοήθεια της AIESEC.

psychometric testΨυχομετρικά τεστ by Evalion-SHL

Μια κινεζική παροιμία λέει πως το κλειδί της επιτυχίας είναι η αυτογνωσία. Δεν θα ήταν λοιπόν εξαιρετικά χρήσιμο να γνωρίζεις ποια είναι τα δυνατά σημεία σου και ποιες οι περιοχές προς βελτίωση στην αναζήτηση εργασίας; Μια δράση που διεξάγει η Evalion-SHL.

game you up

Game you up by Great Escape

Το παιχνίδι είναι πλέον αποδεδειγμένα ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να ανακαλύψουμε τον εαυτό μας. Τι θα έλεγες να παίξεις τα παιχνίδια του The Great Escape και παράλληλα να μάθεις ποια είναι τα δυνατά σημεία του χαρακτήρα σου;!

mapping skillsMapping your skills by Infinity Greece

Αναρωτιέσαι ποια είναι τα δυνατά σου σημεία; Σε τι είσαι καλός/ή και τι πρέπει να βελτιώσεις; Με τη χρήση ψηφιακών εργαλείων και μέσω του SWOT analysis ο οργανισμός Infinity Greece θα σε βοηθήσει να ανιχνεύσεις αποτελεσματικά τις δεξιότητές σου.

bestMotivational CV paragraph by BEST

Motivational CV paragraph, cover letter, επαγγελματικός στόχος είναι κάποιες μόνο από τις ονομασίες που μπορεί να βρεις για να περιγράψεις τα συνοδευτικά λόγια του βιογραφικού σου που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις. Πόσο σημαντική είναι η σύνταξη αυτής της παραγράφου; Τι μεθοδολογία χρειάζεται να ακολουθείς καθε φορά; Οι εκπρόσωποι του μη κεδροσκοπικού οργανισμού BEST θα βρίσκονται εκεί προκειμένου να σου λύσουν κάθε σου απορία.

job searching 2Job searching by ΑΡΣΙΣ

Έχεις ποτέ αναρωτηθεί πόσοι τρόποι αναζήτησης εργασίας υπάρχουν; Νομίζεις πως τους γνωρίζεις όλους; Είχες ποτέ σκεφτεί πως απλώς κάποιοι από αυτούς που ακολουθείς δεν είναι κατάλληλοι για σένα ή για τις θέσεις εργασίας που αναζητάς; Οι σύμβουλοι της ΑΡΣΙΣ Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων θα είναι εκεί για να σου λύσουν όλες τις απορίες σχετικά με την αναζήτηση εργασίας.

networkingNetworking tips by Finance Club

Εσύ ήξερες ότι περισσότερο από το 70% των θέσεων εργασίας στην Ελλάδα καλύπτεται μέσω της δικτύωσης; Το Finance Club, μέσα από μια πλήρως βιωματική διαδικασία, μας βοηθά να ανακαλύψουμε, να ενεργοποιήσουμε και να επεκτείνουμε τα δίκτυα επαφών μας προκειμένου να αυξήσουμε τις πιθανότητες εξασφάλισης μιας θέσης εργασίας!

ethelontismos iconΕυκαιρίες Κινητικότητας και Εθελοντισμού by United Societies of Balkans (USB)

Έχεις ποτε αναρωτηθεί ποιες ευκαιρίες κινητικότητας, εκπαίδευσης και κατάρτισης προσφέρουν το Erasmus+ και το European Solidarity Corps σε όλα τα νέα άτομα; Η ομάδα United Societies of Balkans (USB) θα σε κατευθύνει και θα σου παρουσιάσει το YOUTHPASS. Παράλληλα, θα σου δείξει πώς μπορούν τα άτομα να αποτυπώσουν και να αναγνωρίσουν τις σχετικές δεξιότητες (soft skills and hard skills) που θα αποκομίσουν και θα ενισχύσουν μέσω της συμμετοχής τους.

tech icon2All about tech jobs by TechPro Academy

Σε ενδιαφέρει η σταδιοδρομία σε tech επαγγέλματα; Το TechPro Academy σχεδιάζοντας και υλοποιώντας προγράμματα επανακατάρτισης με σκοπό να παρέχει εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και ευκαιρίες δυναμικής σταδιοδρομίας είναι εδώ για να σου δείξει πως όλα είναι δυνατά! Λύσε όλες σου τις απορίες κοντά τους!

platformiconΠλατφόρμα εργασίας by Γραφείο Εργασίας Δήμου Θεσσαλονίκης

Οι εκπρόσωποι του γραφείου εργασίας του δήμου Θεσσαλονίκης θα σου δώσουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να χειρίζεσαι την πλατφόρμα προσφοράς και αναζήτησης εργασίας που έχουν δημιουργήσει με τοπικό και περιφερειακό χαρακτήρα.

a voithies

Α’ Βοήθειες στο χώρο εργασίας by Ερυθρός Σταυρός

Οι Α’ Βοήθειες στο χώρο εργασίας θα είναι εστιασμένες και προσαρμοσμένο στις ανάγκες του υποψηφίου. Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, θα συμβάλει ενεργά, ώστε να γνωρίζουμε τα βασικά των πρώτων βοηθειών στον εργασιακό χώρο και να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε περιπτώσεις ανάγκης των συναδέλφων ή δικής μας.

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.