fbpx

 

Φτιάξτε ή βελτιώστε το επαγγελματικό σας προφίλ σε πραγματικό χρόνο απο τους ειδικούς.

 

Papadopoulis

Ο Γεώργιος Παπαδοπούλης, είναι απόφοιτος του ΜΒΑ του Sheffield University και υποψήφιος Διδάκτωρ του University of Leicester. Είναι Marketing Director στην εταιρεία Eurodiet Med, ενώ κατά το παρελθόν, έχει διατελέσει ανώτατο διευθυντικό στέλεχος σε εκπαιδευτικούς οργανισμούς τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ως σύμβουλος εκπαίδευσης, ανάπτυξης ανθρωπίνου δυναμικού και επιχειρήσεων έχει αναλάβει και επιβλέψει περισσότερα από 400 project, ενώ παράλληλα έχει διδάξει περισσότερες από 9.000 ώρες επαγγελματικής κατάρτισης και ακαδημαϊκής εκπαίδευσης σε θέματα management, leadership, marketing, strategy και innovation, από το 1996.


athanasia tsoukala jobfestival

Η κα Αθανασία Τσουκαλά είναι απόφοιτη του μεταπτυχιακού προγράμματος M.A. Marketing (Digital Media) του Πανεπιστημίου του Portsmouth, UK με πρώτο πτυχίο από το τμήμα Εμπορίας & Διαφήμισης, Τ.Ε.Ι. Αθήνας και συνεχείς μετεκπαιδεύσεις στο αντικείμενο του Digital Marketing (Diploma in Social Media, City Unity College – Digital Marketing, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, SEM Marketing – e-learning Ε.Κ.Π.Α.).

Επιπλέον, διαθέτει πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία στον τομέα του Digital Marketing σε διάφορες εταιρίες με πιο πρόσφατη τη θέση της ως Digital Marketing Manager στο Νο 1 site αναζήτησης εργασίας στην Ελλάδα, το Skywalker.gr. Στην παρούσα θέση της, πλέον των άλλων αρμοδιοτήτων της, πραγματοποιεί εισηγήσεις με κύριο αντικείμενο τη χρήση των social media στην αναζήτηση εργασίας.


 

cvexpertslogo

pafiwlh

H Μαρία Παφιώλη είναι Σύμβουλος και Επικεφαλής στην εταιρεία συγγραφής βιογραφικών/LinkedIn προφίλ και επαγγελματικής συμβουλευτικής CVexperts (www.cvexperts.gr). Έχει επιμεληθεί βιογραφικά και προφίλ LinkedIn στελεχών από όλους τους κλάδους της οικονομίας, σε όλα τα επαγγέλματα και τα επίπεδα ιεραρχίας, με έμφαση στα ανώτερα/ανώτατα στελέχη. Παράλληλα έχει προσφέρει υπηρεσίες επαγγελματικής συμβουλευτικής για θέματα που αφορούν αλλαγή και μεταβάσεις σταδιοδρομίας, αναζήτηση εργασίας και επανένταξη στην αγορά εργασίας.

Είναι απόφοιτη του τμήματος “Επιχειρησιακής Έρευνας και Μάρκετινγκ” του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού στο “Διαπολιτισμικό Μάνατζμεντ” του Copenhagen Business School της Δανίας και μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Π.Μ.Σ. "Επαγγελματική Συμβουλευτική και Προσανατολισμός" του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παράλληλα, είναι ομιλήτρια σε πλήθος σεμιναρίων καριέρας, ημερών καριέρας δημόσιων και ιδιωτικών οργανισμών, με θεματικές που σχετίζονται με την τεχνολογία και τη διαχείριση καριέρας, τα κοινωνικά δίκτυα, την αναζήτηση εργασίας και το personal branding. Τέλος, έχει σχεδιάσει και έχει υλοποιήσει ομαδικά προγράμματα παρέμβασης επαγγελματικού προσανατολισμού ενώ έχει διοργανώσει ημερίδες καριέρας στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Ως μέλος του Impact Hub Athens, πρεσβεύει την προοπτική της επαγγελματικής σταδιοδρομίας με κοινωνικό νόημα, όπου η πορεία του ατόμου χαρακτηρίζεται από μια ενεργητική στάση και συνεχή αναζήτηση επαγγελματικών επιλογών που έχουν κοινωνικό αντίκτυπο.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/mariapafioli/

melexe

H Βούλα Μελεχέ είναι Σύμβουλος και Υπεύθυνη Παραγωγής στην εταιρεία συγγραφής βιογραφικών/LinkedIn προφίλ και επαγγελματικής συμβουλευτικής CVexperts (www.cvexperts.gr). Έχει επιμεληθεί τα βιογραφικά και προφίλ LinkedIn στελεχών από όλους τους κλάδους της οικονομίας, όλα τα επαγγέλματα και τα επίπεδα ιεραρχίας, με έμφαση στα ανώτερα/ανώτατα στελέχη. Συντονίζει και εκπαιδεύει τη συγγραφική ομάδα της CVexperts, επιβλέπει τα έργα των πελατών, ενώ συνεισφέρει στην ανάπτυξη νέων καινοτόμων υπηρεσιών.

Είναι απόφοιτη του τμήματος “Management Economics in Industry and Finance” του Πανεπιστημίου Guelph του Καναδά, με παράλληλο πεδίο σπουδών (minor) στο “Marketing Management” και μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Π.Μ.Σ. "Επαγγελματική Συμβουλευτική και Προσανατολισμός" του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η πρότερη εργασιακή της εμπειρία βρίσκεται στη διαφήμιση και τη ναυτιλία, σε πολυεθνικά περιβάλλοντα, ενώ υπήρξε πρωτοπόρος στην ελληνική αγορά με την ίδρυση γραφείου συγγραφής βιογραφικών το 2002, φέρνοντας τις τελευταίες εξελίξεις από τον Καναδά, όπου μεγάλωσε και σπούδασε.

Παράλληλα, είναι ομιλήτρια σε σεμινάρια καριέρας δημόσιων και ιδιωτικών οργανισμών και το όραμά της είναι να βοηθήσει τα άτομα να ξετυλίξουν τα μοναδικά ταλέντα τους και να ενισχύσουν την εμπιστοσύνη τους κατά τη διάρκεια της αναζήτησης εργασίας.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/voulamelehes/

mpelesiwths

O Γιώργος Μπελεσιώτης είναι Σύμβουλος Σταδιοδρομίας και Συντονιστής Μάρκετινγκ στην εταιρεία συγγραφής βιογραφικών/LinkedIn προφίλ και επαγγελματικής συμβουλευτικής CVexperts (www.cvexperts.gr). Μαζί με την ομάδα συμβούλων της CVexperts έχει υποστηρίξει το συμβουλευτικό έργο αναζητούντων εργασία, ενώ με τη συγγραφική ομάδα της CVexperts έχει ετοιμάσει προφίλ LinkedIn επαγγελματιών από διάφορα επαγγέλματα, κλάδους και επίπεδα ιεραρχίας. Παράλληλα, συνεισφέρει στη στρατηγική μάρκετινγκ της εταιρείας.

Έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στο Π.Μ.Σ. "Συμβουλευτική και Επαγγελματικός Προσανατολισμός" του Πανεπιστημίου Αθηνών, και ολοκλήρωσε την ειδίκευσή του στη Γνωσιακή-Συμπεριφορική προσέγγιση (Cognitive-Behavioral Therapy) στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής, αφότου αποφοίτησε από το Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας με ειδίκευση στην Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Έχει συνεργαστεί με ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς, αρθρογραφεί και πραγματοποιεί διαλέξεις σε θέματα που αφορούν τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό, την επαγγελματική ανάπτυξη, τη λήψη επαγγελματικών αποφάσεων και τη συγγραφή βιογραφικού σημειώματος.

Στόχος του είναι να βοηθήσει τους συμβουλευόμενους να βρουν το επάγγελμα που τους ταιριάζει μέσα από την εξερεύνηση του εαυτού, ανακαλύπτοντας τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντά τους.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/giorgosbelesiotis/

tsoumanisphoto

O Παναγιώτης Τσουμάνης είναι Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, Συντονιστής Εκπαίδευσης στην εταιρεία συγγραφής βιογραφικών/LinkedIn προφίλ και επαγγελματικής συμβουλευτικής CVexperts (www.cvexperts.gr) και Ειδικός στο LinkedIn. Μαζί με τη συγγραφική ομάδα της CVexperts έχει υποστηρίξει το συμβουλευτικό έργο αναζητούντων εργασία, ενώ έχει ετοιμάσει προφίλ LinkedIn επαγγελματιών από διάφορα επαγγέλματα και επίπεδα ιεραρχίας, όπως μηχανικοί, εκπαιδευτικοί, διευθυντικά στελέχη, υποστηρικτικά στελέχη, σύμβουλοι διαφόρων ειδικοτήτων και απόφοιτοι. Παράλληλα συνεισφέρει στον σχεδιασμό και την υλοποίηση εξειδικευμένων σεμιναρίων Επαγγελματικής Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού.

Έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στο Π.Μ.Σ. "Συμβουλευτική και Επαγγελματικός Προσανατολισμός" του Πανεπιστημίου Αθηνών και στο "Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό" της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, αφότου αποφοίτησε από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών.

Έχει συνεργαστεί με σημαντικές εταιρείες στον χώρο της συμβουλευτικής σταδιοδρομίας στο παρελθόν. Παράλληλα, συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο Αθηνών ως συντονιστής του προγράμματος πρακτικής άσκησης μεταπτυχιακών φοιτητών, στην προσαρμογή ψυχομετρικών εργαλείων επαγγελματικής συμβουλευτικής και στην παρουσίαση ερευνών σε επιστημονικά συνέδρια σε θέματα που αφορούν την αφηγηματική προσέγγιση και τα εργασιακά κίνητρα.

Παράλληλα, αρθρογραφεί και πραγματοποιεί ομιλίες σχετικά με την επαγγελματική ανάπτυξη, τη λήψη επαγγελματικών αποφάσεων, το βιογραφικό σημείωμα και το LinkedIn στη διαχείριση καριέρας. Εργαζόμενος τόσο με ενήλικες όσο και με εφήβους έχει συνειδητοποιήσει πως στο ταξίδι της προσωπικής και της επαγγελματικής μας πορείας είναι απαραίτητη τόσο η γνώση του εαυτού μας ("Ποιος είμαι", "Πού θέλω να φτάσω, "Γιατί"), όσο και η γνώση των εργαλείων που μπορούν να μας ενδυναμώσουν στην επίτευξη των στόχων μας.

LinkedIn:  https://www.linkedin.com/in/tsoumanispanagiotis/

 

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Athens #JobFestival 2017

Η Δράση
Ο Σκοπός
Ο Στόχος
Γιατί να συμμετάσχω
Σε ποιούς απευθύνεται
Περιεχόμενο
Διοργανωτής
Πρόγραμμα
Workshop αναζήτησης εργασίας
Workshop ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων
Προσωπικό Coaching
LinkedIn
Online Gamification
Dress Code
Toi&Moi
Oxford Company
Business Photoshooting
Πακέτα Συμμετοχής για Εταιρίες
Γιατί να γίνω Χορηγός
Προτάσεις Χορηγίας
Υποστηρικτής
Χορηγός
Μεγάλος Χορηγός
Αποκλειστικός Χορηγός
Χορηγοί
Αιγίδες
Χορηγοί Επικοινωνίας
Φόρμα Συμμετοχής Επισκέπτη
Φόρμα Συμμετοχής στις Συνεντεύξεις
Λίστα Εταιριών
Εταιρική Συμμετοχή
Εισηγητές workshop
Εισηγητές αναζήτησης εργασίας
Αλεξάκη Νταϊάνα
Γιαννακοπούλου Βάσια
Ζαρωτιάδου Μαρία
Ιωσηφίδου Βάσια
Κασδαγλή Στέλλα
Λελεδάκης Παναγιώτης
Μπελεσιώτης Γιώργος
Παντούλια Κωνσταντίνα
Παπατριανταφύλλου Γιώργος
Πατσέλης Νίκος
Σωτηρίου Ναταλία
Τσουμάνης Παναγιώτης
Φούντα Δώρα
Εισηγητές ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων
Γάκη Ερμίνα
Γεωργαλά Μαρία
Γεωργαντά Χρυσάνθη
Γιαχαλή Ελίνα
Γραμματίκα Μαρία
Μπακόπουλος Νίκος
Μπέλκη Νέλλη
Νικολαΐδου Ειρήνη
Παπάζογλου Μαρία
Σταυρινάκη Εύα
Τσιαμαντά Γεωργία
Φιλιππή Ελένη
Ψωφάκη Βιολέττα
Coach
Αλεξάκη Νταϊάνα
Ανάντι Κουλούρη Νίκη
Ανδρουκάκη Ευγενία
Αποστολίδη Μαριάννα
Βασιλειάδη Σοφία
Γάκη Ερμίνα
Γαμβρέλλη Στέλλα
Γεωργακόπουλος Γιάννης
Γεωργαλά Μαρία
Γκόρη Καλλιόπη
Δημητροπούλου Πόπη
Δημίου Φωτεινή
Ζάχου Αννίτα
Κόρδη Βαλεντίνα
Κοτροκόη Έλενα
Κουκουλέτσου Καλλιόπη
Μαργέτα Μαρία
Μιχαήλ Κοσμάς
Μπαλόγλου Ίρις
Μπέλκη Νέλλη
Νικολαΐδου Ειρήνη
Πάλλα Κωνσταντία
Παντούλια Κωνσταντίνα
Παπάζογλου Μαρία
Παπατριανταφύλλου Γιώργος
Τσιρογιάννη Τόνια
Φιλιππή Ελένη
Φούντα Δώρα
Χατζηαγγελίδη Μαρία
Χριστοδούλου Ελένη
Ψωφάκη Βιολέττα
Τοποθεσία
Δελτίο Τύπου
Υλικό
Παρουσιάσεις
Φωτογραφίες