fbpx

 

cvexpertslogomini

Φτιάξτε ή βελτιώστε το LinkedIn προφίλ σας σε πραγματικό χρόνο από τους ειδικούς της cv experts.


beletsiotisphotoΓιώργος Μπελεσιώτης - CVexperts Career Counselor/LinkedIn Specialist

O Γιώργος Μπελεσιώτης είναι Σύμβουλος Σταδιοδρομίας και Συντονιστής Μάρκετινγκ στην εταιρεία συγγραφής βιογραφικών/LinkedIn προφίλ και επαγγελματικής συμβουλευτικής CVexperts (www.cvexperts.gr). Μαζί με την ομάδα συμβούλων της CVexperts έχει υποστηρίξει το συμβουλευτικό έργο αναζητούντων εργασία, ενώ με τη συγγραφική ομάδα της CVexperts έχει ετοιμάσει προφίλ LinkedIn επαγγελματιών από διάφορα επαγγέλματα, κλάδους και επίπεδα ιεραρχίας. Παράλληλα, συνεισφέρει στη στρατηγική μάρκετινγκ της εταιρείας.

Έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στο Π.Μ.Σ. "Συμβουλευτική και Επαγγελματικός Προσανατολισμός" του Πανεπιστημίου Αθηνών και ολοκλήρωσε την ειδίκευσή του στη Γνωσιακή-Συμπεριφορική προσέγγιση (Cognitive-Behavioral Therapy) στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής, αφότου αποφοίτησε από το Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας με ειδίκευση στην Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Έχει συνεργαστεί με ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς, αρθρογραφεί και πραγματοποιεί διαλέξεις σε θέματα που αφορούν τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό, την επαγγελματική ανάπτυξη, τη λήψη επαγγελματικών αποφάσεων, το LinkedIn και τη συγγραφή βιογραφικού σημειώματος.

Στόχος του είναι να βοηθήσει τους συμβουλευμένους να βρουν το επάγγελμα που τους ταιριάζει μέσα από την εξερεύνηση του εαυτού, ανακαλύπτοντας τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντά τους.

 https://www.linkedin.com/in/giorgosbelesiotis/


Pafioliphoto

Μαρία Παφιώλη – Σύμβουλος CVexperts – Senior CV/LinkedIn Profile Writer

H Μαρία Παφιώλη είναι Σύμβουλος και Επικεφαλής στην εταιρεία συγγραφής βιογραφικών/LinkedIn προφίλ και επαγγελματικής συμβουλευτικής CVexperts (www.cvexperts.gr). Έχει επιμεληθεί βιογραφικά και προφίλ LinkedIn στελεχών από όλους τους κλάδους της οικονομίας, σε όλα τα επαγγέλματα και τα επίπεδα ιεραρχίας, με έμφαση στα ανώτερα/ανώτατα στελέχη. Παράλληλα έχει προσφέρει υπηρεσίες επαγγελματικής συμβουλευτικής για θέματα που αφορούν αλλαγή και μεταβάσεις σταδιοδρομίας, αναζήτηση εργασίας και επανένταξη στην αγορά εργασίας.

Είναι απόφοιτη του τμήματος “Επιχειρησιακής Έρευνας και Μάρκετινγκ” του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού στο “Διαπολιτισμικό Μάνατζμεντ” του Copenhagen Business School της Δανίας και μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Π.Μ.Σ. "Επαγγελματική Συμβουλευτική και Προσανατολισμός" του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παράλληλα, είναι ομιλήτρια σε πλήθος σεμιναρίων καριέρας, ημερών καριέρας δημόσιων και ιδιωτικών οργανισμών, με θεματικές που σχετίζονται με την τεχνολογία και τη διαχείριση καριέρας, τα κοινωνικά δίκτυα, την αναζήτηση εργασίας και το personal branding. Τέλος, έχει σχεδιάσει και έχει υλοποιήσει ομαδικά προγράμματα παρέμβασης επαγγελματικού προσανατολισμού ενώ έχει διοργανώσει ημερίδες καριέρας στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Ως μέλος του Impact Hub Athens, πρεσβεύει την προοπτική της επαγγελματικής σταδιοδρομίας με κοινωνικό νόημα, όπου η πορεία του ατόμου χαρακτηρίζεται από μια ενεργητική στάση και συνεχή αναζήτηση επαγγελματικών επιλογών που έχουν κοινωνικό αντίκτυπο.

https://www.linkedin.com/in/mariapafioli/


Melehesphoto

Βούλα Μελεχέ – Σύμβουλος CVexperts – Senior CV/LinkedIn Profile Writer

H Βούλα Μελεχέ είναι Σύμβουλος και Υπεύθυνη Παραγωγής στην εταιρεία συγγραφής βιογραφικών/LinkedIn προφίλ και επαγγελματικής συμβουλευτικής CVexperts (www.cvexperts.gr). Έχει επιμεληθεί τα βιογραφικά και προφίλ LinkedIn στελεχών από όλους τους κλάδους της οικονομίας, όλα τα επαγγέλματα και τα επίπεδα ιεραρχίας, με έμφαση στα ανώτερα/ανώτατα στελέχη. Συντονίζει και εκπαιδεύει τη συγγραφική ομάδα της CVexperts, επιβλέπει τα έργα των πελατών, ενώ συνεισφέρει στην ανάπτυξη νέων καινοτόμων υπηρεσιών.

Είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Π.Μ.Σ. "Επαγγελματική Συμβουλευτική και Προσανατολισμός" του Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς επίσης είναι απόφοιτη του τμήματος “Management Economics in Industry and Finance” του Πανεπιστημίου Guelph του Καναδά, με παράλληλο πεδίο σπουδών (minor) στο “Marketing Management”.

Η πρότερη εργασιακή της εμπειρία βρίσκεται στη διαφήμιση και τη ναυτιλία, τη βιομηχανία και σε πολυεθνικά περιβάλλοντα, ενώ υπήρξε πρωτοπόρος στην ελληνική αγορά με την ίδρυση γραφείου συγγραφής βιογραφικών το 2002, φέρνοντας τις τελευταίες εξελίξεις από τον Καναδά, όπου μεγάλωσε και σπούδασε.

Παράλληλα, είναι ομιλήτρια σε σεμινάρια καριέρας δημόσιων και ιδιωτικών οργανισμών και το όραμά της είναι να βοηθήσει τα άτομα να ξετυλίξουν τα μοναδικά ταλέντα τους και να ενισχύσουν την εμπιστοσύνη τους κατά τη διάρκεια της αναζήτησης εργασίας.

https://www.linkedin.com/in/voulamelehes/

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Athens #JobFestival 2018

Η Δράση
Ο Σκοπός
Οι Στόχοι
Γιατί να συμμετάσχω
Σε ποιούς απευθύνεται
Διοργανωτής
Πρόγραμμα
Workshop
Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου
Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου
Προσωπικό Coaching
Συμβουλευτική Εργασίας
CV Tips
LinkedIn Tips
Online Gamification
Dress Code
Business Photoshooting
Συνεντεύξεις
Φόρμα Συμμετοχής
Εταιρική Συμμετοχή
Πακέτα Συμμετοχής για Εταιρίες
Γιατί να γίνω Χορηγός
Προτάσεις Χορηγίας
Υποστηρικτής
Χορηγός
Μεγάλος Χορηγός
Αποκλειστικός Χορηγός
Χορηγοί
Αιγίδες
Χορηγοί Επικοινωνίας
Λίστα Εταιριών
Εισηγητές workshop
Αλεξάκη Νταϊάνα
Γάκη Ερμίνα
Γαλάζιος Κωνσταντίνος
Γεωργαλά Μαρία
Γιαμπουλάκη Μαρία
Γιαννακοπούλου Βάσια
Γιαχαλή Ελίνα
Γραμματίκα Μαρία
Δημητροπούλου Πόπη
Ζαρωτιάδου Μαρία
Θεοφιλίδου Τζίνα
Κατσούλας Στάθης
Κωνσταντέλος Κίμωνας
Μπέλκη Νέλλη
Ντούσκας Παναγιώτης
Πάλλα Κωνσταντία
Παντούλια Κωνσταντίνα
Παπαδοπούλης Γεώργιος
Παπάζογλου Μαρία
Παπατριανταφύλλου Γιώργος
Πατσέλης Νίκος
Παφιώλη Μαρία
Σκουλάκη Μαρία
Τσούνη Βάσω
Φιλιππή Ελένη
Φούντα Δώρα
Φωτόπουλος Νάσος
Σύμβουλοι Εργασίας
Αρβανίτη Φιλίτσα
Γιαμπουλάκη Μαρία
Θεοφανίδου Κατερίνα
Κυρικάκη Έφη
Μπέλκη Νέλλη
Παντούλια Κωνσταντίνα
Παπατριανταφύλλου Γιώργος
Προσωπικοί Coaches
Αντωνοπούλου Κατερίνα
Βαρελάς Αλέξης
Βασιλειάδη Σοφία
Καλογεράκης Μανόλης
Καραγεώργη Μαρία
Κοτροκόη Έλενα
Μαργέτα Μαρία
Μπλάνη Έφη
Νικολαΐδου Ειρήνη
Ντούσκας Παναγιώτης
Ορφανού Ελένη
Πάλλα Κωνσταντία
Παπάζογλου Μαρία
Πέτικας Νίκος
Φωτόπουλος Νάσος
Χατζάκη Κατερίνα
Χατζηαγγελίδη Μαρία
Χριστοδούλου Ελένη
Ψωφάκη Βιολέττα
Τοποθεσία
Στατιστικά Athens #JobFestival 2018