fbpx

theofanidouphoto

Η Κατερίνα Θεοφανίδου είναι πτυχιούχος του τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πειραιά με μεταπτυχιακό στη Διαχείριση Ενέργειας και Προστασία Περιβάλλοντος.

Έχει 15ετή πορεία σε πολυεθνικές και μεγάλες ελληνικές εταιρίες και οργανισμούς (BP Hellas, Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, ΕΡΤ Α.Ε., RTL – Alpha TV, DEKRA Akademie) αλλά και ως εισηγήτρια σε εκπαιδευτικά προγράμματα από το 2007. Το 2009 ιδρύει την projectyou Συμβουλευτική Οργανωτική ΕΠΕ με αντικείμενο την εκπαίδευση, την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και την οργάνωση επιχειρηματικών εκδηλώσεων. Από το 2011 μέχρι το 2013 με μια ομάδα έμπιστων συνεργατών συμμετέχει σε σειρά από start-ups: metagora.gr, agorathermansis.gr, 3S4S Εφαρμογές ΕΠΕ, Κοιν.Σ.Επ. Συνδρώ.

Η Κατερίνα είναι Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας νεοφυών και υφιστάμενων επιχειρήσεων και μέντωρ νέων επιχειρηματιών. Έχει συμβουλέψει πάνω από 1.800 νέους επιχειρηματίες σε σεμινάρια, εργαστήρια και προσωπικές συναντήσεις συμβουλευτικής.

Η projectyou έχει οργανώσει 20 Εργαστήρια Επιχειρηματικότητας, με πάνω από 1.600 συμμετέχοντες. Για τα εργαστήρια αυτά βραβεύτηκε το 2013 από το Σύνδεσμο Διαφημιζομένων Ελλάδας με το Αριστείο Εταιρικής Υπευθυνότητας στην κατηγορία Υποστήριξη Νεανικής Επιχειρηματικότητας. Η Κατερίνα συμμετείχε σε αυτά τα εργαστήρια ως εισηγήτρια και μέντορας υποστηρίζοντας επιχειρηματικές ομάδες που κέρδισαν βραβείο ή πολύ καλή θέση στη βαθμολογία.

Έχει συνεργαστεί με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθώς και τα ΤΕΙ Πάτρας, ΤΕΙ Αθήνας και ΤΕΙ Πελοποννήσου για την οργάνωση δράσεων υποστήριξης της Επιχειρηματικότητας, όπως σεμινάρια, mentoring κ.α., όπου συμμετείχαν πάνω από 300 φοιτητές.

Η Κατερίνα είναι πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης από τον ΕΟΠΠΕΠ, πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων από την Κεντρική Ένωση Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων τη Γερμανίας (DIHK e.V.) και πιστοποιημένη Project Management Associate IPMA-D.

Διδάσκει Project Management, Microsoft Project, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία Εκπαίδευση Εκπαιδευτών, Soft Skills, Τεχνικές Αποτελεσματικών Παρουσιάσεων, Επικοινωνία, Γλώσσα Σώματος κ.ά. σε ανοικτά και ενδοεπιχειρησιακά σεμινάρια. Έχει εκπαιδεύσει και προετοιμάσει για την πιστοποίηση Project Management IPMA-D μεγάλο αριθμό πιστοποιηθέντων Ελλήνων Project Managers από το 2008 έως σήμερα.

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κιν.: 6946742009

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Athens #JobFestival 2018

Η Δράση
Ο Σκοπός
Οι Στόχοι
Γιατί να συμμετάσχω
Σε ποιούς απευθύνεται
Διοργανωτής
Πρόγραμμα
Workshop
Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου
Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου
Προσωπικό Coaching
Συμβουλευτική Εργασίας
CV Tips
LinkedIn Tips
Online Gamification
Dress Code
Business Photoshooting
Συνεντεύξεις
Φόρμα Συμμετοχής
Εταιρική Συμμετοχή
Πακέτα Συμμετοχής για Εταιρίες
Γιατί να γίνω Χορηγός
Προτάσεις Χορηγίας
Υποστηρικτής
Χορηγός
Μεγάλος Χορηγός
Αποκλειστικός Χορηγός
Χορηγοί
Αιγίδες
Χορηγοί Επικοινωνίας
Λίστα Εταιριών
Εισηγητές workshop
Αλεξάκη Νταϊάνα
Γάκη Ερμίνα
Γαλάζιος Κωνσταντίνος
Γεωργαλά Μαρία
Γιαμπουλάκη Μαρία
Γιαννακοπούλου Βάσια
Γιαχαλή Ελίνα
Γραμματίκα Μαρία
Δημητροπούλου Πόπη
Ζαρωτιάδου Μαρία
Θεοφιλίδου Τζίνα
Κατσούλας Στάθης
Κωνσταντέλος Κίμωνας
Μπέλκη Νέλλη
Ντούσκας Παναγιώτης
Πάλλα Κωνσταντία
Παντούλια Κωνσταντίνα
Παπαδοπούλης Γεώργιος
Παπάζογλου Μαρία
Παπατριανταφύλλου Γιώργος
Πατσέλης Νίκος
Παφιώλη Μαρία
Σκουλάκη Μαρία
Τσούνη Βάσω
Φιλιππή Ελένη
Φούντα Δώρα
Φωτόπουλος Νάσος
Σύμβουλοι Εργασίας
Αρβανίτη Φιλίτσα
Γιαμπουλάκη Μαρία
Θεοφανίδου Κατερίνα
Κυρικάκη Έφη
Μπέλκη Νέλλη
Παντούλια Κωνσταντίνα
Παπατριανταφύλλου Γιώργος
Προσωπικοί Coaches
Αντωνοπούλου Κατερίνα
Βαρελάς Αλέξης
Βασιλειάδη Σοφία
Καλογεράκης Μανόλης
Καραγεώργη Μαρία
Κοτροκόη Έλενα
Μαργέτα Μαρία
Μπλάνη Έφη
Νικολαΐδου Ειρήνη
Ντούσκας Παναγιώτης
Ορφανού Ελένη
Πάλλα Κωνσταντία
Παπάζογλου Μαρία
Πέτικας Νίκος
Φωτόπουλος Νάσος
Χατζάκη Κατερίνα
Χατζηαγγελίδη Μαρία
Χριστοδούλου Ελένη
Ψωφάκη Βιολέττα
Τοποθεσία
Στατιστικά Athens #JobFestival 2018