fbpx

founta

Θεόδωρα Φούντα : Κοινωνιολόγος, Coach και  Mentor, απόφοιτος του Παντείου  Πανεπιστημίου Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών, απόφοιτος του Αμερικανικού Κολλεγίου  Ελλάδος, Bachelor of Arts, Deree College, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών ΜPhil in  Sociοlogy, University of Glasgow και υποψήφια διδάκτορας στο ίδιο Πανεπιστήμιο. Είναι κάτοχος  Diploma in Coaching, University of  Cambridge, UK και απόφοιτος του  Academy of Executive Coaching, UK.  Επιπλέον είναι απόφοιτος του  προγράμματος Προσωπική Συμβουλευτική (Life Coaching) του e-learning του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και απόφοιτος του μονοετούς προγράμματος «Εισαγωγή στην Ομαδική Αναλυτική Ψυχοθεραπεία» του Κέντρου  Ψυχικής Υγιεινής, Αθήνα.

Έχει διδάξει  ως tutor στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης και συνεχίζει να διδάσκει σε εκπαιδευτικούς οργανισμούς όπως Deree College, Νew York College σε  θέματα που άπτονται της προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης του ατόμου ( διαχείρισης στρες στον εργασιακό χώρο και ψυχική ανθεκτικότητα, στοχοθέτηση, παρακίνηση προσωπικού, ανάπτυξη ήπιων δεξιοτήτων και δεξιοτήτων ηγεσίας).

Είναι εισηγήτρια επιμορφωτικών προγραμμάτων στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης καθώς και στα μεταπτυχιακά προγράμματα  του τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου  σε θέματα επικοινωνίας και coaching.

Επιπλέον είχε την τιμή να  επιλεγεί από το Πανεπιστήμιο  του Cambridge μέσα στους είκοσι (20)  coaches από όλο τον κόσμο που θα αναλάβουν το coaching των Υοung Leaders στο πρόγραμμα Queen’s Young Leaders Programme Award,  UK .

Έχει πολύχρονη εμπειρία σε θέματα εκπαίδευσης και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού έχοντας διατελέσει επί σειρά ετών Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού,    Προϊσταμένη τμήματος εκπαίδευσης και επιμόρφωσης σε Οργανισμούς του  Δημοσίου καθώς και συντονίστρια εκπαίδευσης σε θέματα Δια Βίου Μάθησης Ενηλίκων.

Είναι μέντορας στο e-learning του ΕΚΠΑ, Εθνικό  Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, μέντορας ενίσχυσης γυναικείας επιχειρηματικότητας στο παγκόσμιο Ίδρυμα   της Cherie Blair καθώς και  μέντωρ στο Ελληνικό Δίκτυο της Γενικής Γραμματείας Ισότητας, γυναίκες στην πολιτική  «Ελένη Σκούρα».  Επιπλέον είναι ενταγμένη στο μητρώο εκπαιδευτών του ΟΑΕΔ καθώς και στο μητρώο μεντόρων επιχειρηματικότητας της ΓΣΕΒΕΕ όπου έχει υλοποιήσει σειρά προγραμμάτων ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού.

LinkedIn: https://gr.linkedin.com/in/dora-founta-976ab451

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Athens #JobFestival 2016

Η Δράση
Ο Σκοπός
Ο Στόχος
Γιατί να συμμετέχω
Σε ποιούς απευθύνεται
Περιεχόμενο
Διοργανωτής
Πρόγραμμα
Workshop
Πάνελ
Τοποθεσία
Φόρμες Συμμετοχής
Επισκέπτης
Workshop
Εταιρική Συμμετοχή
Φόρμα Εταιρικής Συμμετοχής
Γιατί να γίνω Χορηγός
Προτάσεις Χορηγίας
Στοιχεία Επικοινωνίας για το Φεστιβάλ
Χορηγοί
Χορηγοί Επικοινωνίας
Αιγίδες
Λίστα Εταιριών
Εισηγητές Workshop
Αρβανίτη Ισμήνη
Γεωργίου Ελισάβετ
Γεωργίου Ναντίν
Γιαννακοπούλου Βάσια
Ζαρωτιάδου Μαρία
Καλογερά Μαρία
Κόρδη Βαλεντίνα
Κρόκος Ιωάννης
Λαδά Αριάδνη
Μανιάτης Μάριος
Μπαλόγλου Ίρις
Μπόζα Αλεξάνδρα
Ορφανού Ελένη
Παπαδάκης Λεωνίδας
Παπαδοπούλης Γεώργιος
Παπατριανταφύλλου Γιώργος
Πατσέλης Νίκος
Ταρλαντέζου Στεύη
Εισηγητές Πάνελ
Αδελφόπουλος Θέμης
Αϊβαζίδης Βασίλης
Βασιλείου Κατερίνα
Βοϊτσίδη Κατερίνα
Γάκη Ερμίνα
Γεωργαλά Μαρία
Δαφνής Βασίλειος
Δέδε Έλενα
Θεοδωρής Νίκος
Καλαθάς Στέλιος
Καρδαμίτση Ελένη
Καρυπίδης Κωνσταντίνος
Κατωμέρης Στέλιος
Λιναράς Σπύρος
Μανούδη Κέλλυ
Μιχαηλίδης Δημήτρης
Νικολαΐδη Ελένη
Οικονόμου Παναγιώτης
Παρασχάκη Ερατώ
Πεφάνης Δημήτρης
Στάμου Σοφία
Φούντα Δώρα
Χατζάκης Νεκτάριος
Ανακοινώσεις
Υλικό
Φωτογραφίες
Παρουσιάσεις
Στατιστικά Athens #JobFestival 2016