fbpx

katerinaVasileiou

Κατερίνα Βασιλείου | EU Affairs Project Manager, Militos Consulting S.A.

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Πολεοδομία - Χωροταξία και Υποψήφια Διδάκτωρ στον Τομέα Γεωγραφίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης της Σχολής Αγρ. Τοπογράφων Μηχανικών ΕΜΠ, η Κατερίνα Βασιλείου διαχειρίζεται, στην παρούσα φάση, 9 ευρωπαϊκά διακρατικά έργα εκπαίδευσης και κατάρτισης με συνέπεια, αποτελεσματικότητα και άριστη ποιότητα, υποστηρίζοντας, παράλληλα, την υλοποίηση πληθώρας συναφών ευρωπαϊκών δράσεων, στο πλαίσιο του καινοτόμου και επιτυχημένου συνεργατικού σχηματισμού Μίλητος & knowl, με διακριτικό τίτλο «the downtown cluster».

Αποτελεί, επίσης, ενεργό μέλος του εκτεταμένου δικτύου Mellon Experts στο πλαίσιο της ιδιωτικής κοινωνικής πρωτοβουλίας της Κοιν.Σ.Επ. Knowl «Mellon - Επιταχυντής δεξιοτήτων» με στόχο την ένταξη και παραμονή περισσότερων ανθρώπων στην αγορά εργασίας με προτεραιότητα τους ανέργους.

Ως Μελετήτρια Δημόσιων Έργων (κατηγορίες 10 και 27) τα τελευταία 9 χρόνια, έχει μεγάλη εμπειρία στο συντονισμό, στη διαχείριση και στην εκπόνηση μελετών συγκοινωνιακών και περιβαλλοντικών έργων, κυκλοφοριακών μελετών, μελετών κυκλοφοριακών επιπτώσεων συγκοινωνιακών έργων, μελετών περιβαλλοντικών επιπτώσεων συγκοινωνιακών έργων, οικονομοτεχνικών μελετών και μελετών σκοπιμότητας συγκοινωνιακών έργων. Έχει γνώσεις σχεδιαστικών προγραμμάτων (Autocad) και λογισμικού ανάλυσης γεωγραφικών δεδομένων (ArcMap), καθώς και μαθηματικών μοντέλων για την ανάλυση ζήτησης για μετακινήσεις και για την αξιολόγηση κυκλοφοριακών επιπτώσεων σε οδικά δίκτυα.

Στη διδακτορική της διατριβή ερευνά το αποτύπωμα των νεο-αναδυόμενων δικτύων στον κοινωνικό, οικονομικό και γεωγραφικό χώρο των νοτιο-ευρωπαϊκών μεγαλουπόλεων στα χρόνια της οικονομικής κρίσης. Έχει συντελέσει στην επικουρική διδασκαλία μαθημάτων της ΣΑΤΜ/ ΕΜΠ και συμμετάσχει στην εκπόνηση πληθώρας ερευνητικών προγραμμάτων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (GENESIS, SESAME, ΛΑΑΠ) και του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΓΕΩΒΑΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ). Επίσης, έχει λάβει μέρος στη συγγραφή κεφαλαίων σε βιβλία (Springer Publishing, Global Issues in Water Policy, Series) και έχει δημοσιεύσει άρθρα και posters σε πληθώρα επιστημονικών συνεδρίων στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Στις πλέον πρόσφατες δράσεις της συγκαταλέγεται η παρακολούθηση του προγράμματος «ΕΠΙΧΕΙΡΩ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ» ως μέρος της διαδικασίας ίδρυσης κοινωνικής start-up επιχείρησης.

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Athens #JobFestival 2016

Η Δράση
Ο Σκοπός
Ο Στόχος
Γιατί να συμμετέχω
Σε ποιούς απευθύνεται
Περιεχόμενο
Διοργανωτής
Πρόγραμμα
Workshop
Πάνελ
Τοποθεσία
Φόρμες Συμμετοχής
Επισκέπτης
Workshop
Εταιρική Συμμετοχή
Φόρμα Εταιρικής Συμμετοχής
Γιατί να γίνω Χορηγός
Προτάσεις Χορηγίας
Στοιχεία Επικοινωνίας για το Φεστιβάλ
Χορηγοί
Χορηγοί Επικοινωνίας
Αιγίδες
Λίστα Εταιριών
Εισηγητές Workshop
Αρβανίτη Ισμήνη
Γεωργίου Ελισάβετ
Γεωργίου Ναντίν
Γιαννακοπούλου Βάσια
Ζαρωτιάδου Μαρία
Καλογερά Μαρία
Κόρδη Βαλεντίνα
Κρόκος Ιωάννης
Λαδά Αριάδνη
Μανιάτης Μάριος
Μπαλόγλου Ίρις
Μπόζα Αλεξάνδρα
Ορφανού Ελένη
Παπαδάκης Λεωνίδας
Παπαδοπούλης Γεώργιος
Παπατριανταφύλλου Γιώργος
Πατσέλης Νίκος
Ταρλαντέζου Στεύη
Εισηγητές Πάνελ
Αδελφόπουλος Θέμης
Αϊβαζίδης Βασίλης
Βασιλείου Κατερίνα
Βοϊτσίδη Κατερίνα
Γάκη Ερμίνα
Γεωργαλά Μαρία
Δαφνής Βασίλειος
Δέδε Έλενα
Θεοδωρής Νίκος
Καλαθάς Στέλιος
Καρδαμίτση Ελένη
Καρυπίδης Κωνσταντίνος
Κατωμέρης Στέλιος
Λιναράς Σπύρος
Μανούδη Κέλλυ
Μιχαηλίδης Δημήτρης
Νικολαΐδη Ελένη
Οικονόμου Παναγιώτης
Παρασχάκη Ερατώ
Πεφάνης Δημήτρης
Στάμου Σοφία
Φούντα Δώρα
Χατζάκης Νεκτάριος
Ανακοινώσεις
Υλικό
Φωτογραφίες
Παρουσιάσεις
Στατιστικά Athens #JobFestival 2016