fbpx

 

apologismos 2022

apologismos 2022

Το μεγαλύτερο και το πρώτο διτοπικό φεστιβάλ για την εργασία που έγινε στην Ελλάδα, το #JobFestival 2022, ολοκληρώθηκε με πρωτόγνωρη επιτυχία, εκπληρώνοντας τις προσδοκίες των επισκεπτών του για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία.

Αξιοσημείωτη ήταν φέτος η μεγάλη ανταπόκριση τόσο από τις εταιρίες όσο και από τους υποψηφίους για εργασία. 320 εταιρίες από όλους τους κλάδους δραστηριότητας συμμετείχαν και αναζήτησαν προσωπικό για άμεση ή μελλοντική συνεργασία, πραγματοποιώντας συναντήσεις με τους 5.454 παρευρισκόμενους.

Πραγματοποιήθηκε από το skywalker.gr στις 18 και 19 Νοεμβρίου ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στο Ζάππειο Μέγαρο και στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο αντίστοιχα, φέτος υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του δήμου Θεσσαλονίκης.

H συνάντηση υποψηφίων για εργασία με κορυφαίες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες από διάφορους κλάδους, η διενέργεια συνεντεύξεων με εταιρίες που αναζητούν προσωπικό, η απόκτηση σημαντικών επαγγελματικών δεξιοτήτων, συνυφασμένων με τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας, η γνωριμία και η κατανόηση των βασικών εργαλείων στην αναζήτηση εργασίας, η δικτύωση μεταξύ όλων των συμμετεχόντων και οι παράλληλες δράσεις, που είχαν ως σημείο αναφοράς την κατάλληλη προετοιμασία για μια επιτυχημένη συνέντευξη και μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία, κέντρισαν για άλλη μία χρονιά το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Πιο συγκεκριμένα, οι 5.454 επισκέπτες που παρευρέθηκαν με ελεύθερη είσοδο στο #JobFestival 2022 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είχαν τη δυνατότητα να:

  • Επισκεφθούν τα περίπτερα των 320 εταιριών από διάφορους κλάδους που αναζητούσαν προσωπικό.
  • Συμμετάσχουν σε συνεντεύξεις για 4.950 θέσεις εργασίας.
  • Παρακολουθήσουν workshops συνολικά 42 ωρών με θέματα σχετικά με την αναζήτηση εργασίας και την ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων.
  • Συμμετάσχουν σε 32 παράλληλες δράσεις: Check your CV, Interview tips, Mapping your skills, Business photoshooting, LinkedIn tips, Προσωπικό coaching, Dress code, Αλλαγή καριέρας, Ψυχομετρικά τεστ, Εργασιακά δικαιώματα, Design your Career path, Elevator pitch, Online gamification, Διαφορετικότητα στην εργασία, Συμβουλευτική επιχειρηματιών & startuppers, Α’ βοήθειες στον χώρο εργασίας, Boost your confidence, Motivational CV paragraph, Networking tips, Job searching, Πλατφόρμα-Εργασία Θεσσαλονίκη, Game you up.

Το #JobFestival 2022, το καθιερωμένο γεγονός για την εργασία, είναι μια διήμερη εκδήλωση στο πλαίσιο των δράσεων «Επί το Έργον» του skywalker.gr, η οποία πραγματοποιήθηκε για έβδομη χρονιά με σκοπό την ενίσχυση της απασχολησιμότητας και τη μείωση της ανεργίας. Το skywalker.gr υποστηρίζει αδιάλειπτα το οικοσύστημα της εργασίας στην Ελλάδα. Προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στο κοινό στα #JobDays και τα #JobFestivals, που διοργανώνει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αφήνοντας χιλιάδες ικανοποιημένους επισκέπτες.

Επιτυχή επιλογή και φέτος αποτέλεσε η διαδικασία των συνεντεύξεων, που συνέβαλε ώστε αφενός οι υποψήφιοι να έρθουν σε επαφή με επιχειρήσεις για συγκεκριμένες θέσεις εργασίας και αφετέρου οι εταιρίες να βρουν τον κατάλληλο υποψήφιο για την εκάστοτε θέση εργασίας.

Το skywalker.gr είναι το πρώτο site που δραστηριοποιήθηκε στην αναζήτηση εργασίας στην Ελλάδα, ήδη από το 1999. Σήμερα παραμένει η μοναδική ελληνική ιστοσελίδα στον χώρο και η πρώτη επιλογή στην αναζήτηση εργασίας. Tο 2021 περισσότερες από 7.000 εταιρίες δημοσίευσαν στο skywalker.gr περισσότερες από 84.000 αγγελίες για όλες τις ειδικότητες, με τις ετήσιες επισκέψεις να προσεγγίζουν τις 10.700.000.

Η διοργάνωση του #JobFestival 2022 πραγματοποιήθηκε με την πολύτιμη συμβολή των:

Υπό την αιγίδα:  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Χορηγός: INFOTEAM, XENIOS GATE, SUNLIGHT GROUP ENERGY STORAGE SYSTEMS, TASKUS

Υποστηρικτές: ELIVI, NISSI BEACH RESORT, DOMES RESORTS, MMBS, OBRELA SECURITY INDUSTRIES, PHOENIX ENGINEERING, INSURANCE BEAT, CAMPEÓN GAMING, DAIOS COVE, ΚΑΥΚΑΣ, TGI FRIDAYS, EPSILON NET, TIMAC AGRO | ΛΥΔΑ, PEOPLECERT, BETA SIMULATION SOLUTIONS, ΚΡΙ ΚΡΙ, KAIZEN GAMING, WEBHELP

Food Partner: SPOON

Drink Partner: ΔΙΩΝΗ RAINBOW WATERS

Gift Partner: MARGARITIS BAGS

Music Partner: ZOO 90.8

Υποστηρικτές παράλληλων δράσεων: CAREER IN PROGRESS, ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ACTIONAID, ΔΟΜΗ ΑΠΟΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, CAREER UP, INFINITYGREECE, ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ AGGELOUPHOTO, CVEXPERTS, WORKWISE, NELIPOT, ICF GREECE, HCCMA, FIND MY STYLE, KATERINA GIANNAKAKI, ODYSSEA, EVALION-SHL, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΙΝΕ/ΓΣΕΕ, CAREER DESIGN, AIESEC, OWIWI, SOLIDARITY, ΚΕΜΕΛ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΔΟΜΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, BEST, FINANCE CLUB, ΑΡΣΙΣ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, GREAT ESCAPE

Χορηγοί επικοινωνίαςΜAD, MAD RADIO, STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, TVSTAR.GR, ZOUGLA, Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ, PAGENEWS.GR, WE 89.4, 1055 ROCK, ΕΠΙΧΕΙΡΩ, E-DAILY, E-RADIO, INSIDER, VORIA.GR,  AGRINIO PRESS, LARISSANET.GR, IPOP, READER, MAGDA’S NEWS, FLOW MAGAZINE, THAT’S LIFE, AGRINIO NEWS.GR, GOVA STILETO, NEOPOLIS.GR, START UP.GR, BUSINESS NEWS.GR,  FRAPRESS, STARTUPPER, KALIMERA ARKADIA.GR, BUSINESS TODAY, EMEA.GR, LESVOS POST.COM, ATHENS ART, PINK, LARISSA PRESS, IΠΟΡΤΑ, SIGMA MEDIA GROUP, ECOZEN.GR, BUSINESS WOMAN, SCHOOLS.GR, ILIA WEB.GR, ΠΑΤΡΙΝΟΡΑΜΑ, PARIANOS TYPOS.GR, SYROS PRESS, UNI-TIES.GR, LIGHT-RADIO.NET, HELLENIC MEDIA GROUP, LET IT BE.GR, ΜΗΛΕΪΚΑ ΝΕΑ, BULL MP.COM, STENT, STENTORAS.GR, SETTLE.GR

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Marketing Director, skywalker.gr, 210 9730280, εσωτ. 231, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Athens #JobFestival 2022 - video

Thessaloniki #JobFestival 2022 - video

Thessaloniki #JobFestival 2022

Η Δράση
Τοποθεσία
Φόρμα Συμμετοχής
Συμμετοχή στις Συνεντεύξεις
Συμμετοχή στα Workshop
Εισηγητές Workshop
Αναστασίου Ανέστης
Αριστοτελίδης Σπήλιος
Βαβίτσα Φωτεινή
Βανδώρος Αλέξιος
Γκορέζης Παναγιώτης
Γραμματικοπούλου Μαρία
Δανδέλια Ιωάννα
Δημητριάδης Δημήτρης
Δότσα Χρύσα
Εγγλέζου Ευίννα
Θερίου Γιώργος
Καμπουρίδου Φωτεινή
Κολλήγα Ελένη
Κόντρα Ειρήνη
Μηλιάτσης Γιάννης
Μπιλιώνη Μαρία
Μπουζούδης Αλέξανδρος
Παγούνη Αγνή
Παναγιωτίδου Σοφία
Παναγιωτοπούλου Όλια
Παπακώτα Κατερίνα
Παρλιάρης Δημήτρης
Πρέλεβιτς Μπάνε / Prelevic Bane
Σαββαΐδης Δημήτρης
Σαρηγιαννίδου Εύα
Σολταρίδου Έλενα
Τάσιος Θεοδόσης
Τσαπατάκης Αντώνης
Τσουλής Βασίλης
Φάκας Θεράπων
Χαριστέας Άγγελος
Παράλληλες Δράσεις
Χορηγοί
Κάτοψη
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ - ΕΤΑΙΡΙΕΣ
ΑΙΘΟΥΣΑ Α' - WORKSHOP
ΑΙΘΟΥΣΑ Β' - WORKSHOP
Συχνές ερωτήσεις
Παρουσιάσεις
Απολογιστικό Δελτίο Τύπου
Στατιστικά Athens & Thessaloniki #JobFestivals 2022
 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.