fbpx

date

18 & 19 Νοεμβρίου 2022, 10:00 - 18:00

location

Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης

Job festival2022 thess logo


Οι παράλληλες δράσεις αφορούν την εξατομικευμένη υποστήριξη των υποψηφίων για εργασία
στα παρακάτω ζητήματα και προσφέρονται εντελώς δωρεάν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.


diloseSimetoxi button


chechyourcv

Check your CV by Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Βιογραφικό σημείωμα: Το έγγραφο-κλειδί για την είσοδό σου στην αγορά εργασίας. Βελτιστοποίησε βασικά σημεία του με τη βοήθεια των συμβούλων του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, εντυπωσιάζοντας τους εργοδότες από την πρώτη ματιά.

interview tipsInterview tips by Δ.Α.ΣΤΑ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων & Career up

Συνέντευξη επιλογής προσωπικού: Υπάρχουν πράγματα που σε προβληματίζουν στη διαδικασία της συνέντευξης; Έχεις απορίες που χρειάζεσαι να λύσεις; Η Δομή Αποσχόλησης και Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και η Career up θα είναι εκεί για να σε βοηθήσουν εξατομικευμένα.

mapping skillsMapping your skills by InfinityGreece

Αναρωτιέσαι ποια είναι τα δυνατά σου σημεία; Σε τι είσαι καλός/ή και τι πρέπει να βελτιώσεις; Με τη χρήση ψηφιακών εργαλείων και μέσω του SWOT analysis ο οργανισμός InfinityGreece θα σε βοηθήσει να ανιχνεύσεις αποτελεσματικά τις δεξιότητές σου.

business photoshooting

Business photoshooting by AggelouPhoto

Η φωτογραφία που έχεις στο βιογραφικό σου αναδεικνύει το επαγγελματικό προφίλ σου ή μήπως σε αδικεί; Καιρός να βγάλεις φωτογραφίες επαγγελματικής χρήσης για το βιογραφικό και το LinkedIn προφίλ σου! Από την ομάδα της AggelouPhoto.

linkedintipsLinkedIn tips by Nelipot

Είναι άραγε αρκετό να έχεις κάνει απλώς έναν λογαριασμό στο LinkedIn; Όχι! Οι ειδικοί της Nelipot θα βρίσκονται εκεί για να σε ενημερώσουν για όλα όσα πρέπει να ξέρεις προκειμένου να αξιοποιήσεις στο μέγιστο τις δυνατότητες της γνωστής πλατφόρμας μέσα από μια ολοκληρωμένη και δυνατή διαδικτυακή παρουσία.

prosopiko coachingΠροσωπικό coaching by HCCMA

Αν υπάρχει κάτι που σε προβληματίζει στην επαγγελματική σου ζωή, στην αναζήτηση εργασίας ή στο εργασιακό περιβάλλον, οι διαπιστευμένοι coaches της HCCMA θα βρίσκονται στο JobFestival για να συζητήσουν μαζί σου οτιδήποτε σε απασχολεί στο πλαίσιο μιας προσωπικής συνεδρίας.

dresscodeDress code by Katerina Giannakaki

Οι συνεντεύξεις εργασίας είναι σαν τα πρώτα ραντεβού: οι πρώτες εντυπώσεις μετρούν πολύ! Μάθε όλα όσα πρέπει να ξέρεις για ένα επαγγελματικό παρουσιαστικό που θα σε αναδεικνύει και θα λειτουργεί υπέρ σου από την expert του είδους, σύμβουλο ένδυσης, Katerina Giannakaki.

psychometric testΨυχομετρικά τεστ by Evalion-SHL

Μια κινεζική παροιμία λέει πως το κλειδί της επιτυχίας είναι η αυτογνωσία. Δεν θα ήταν λοιπόν εξαιρετικά χρήσιμο να γνωρίζεις ποια είναι τα δυνατά σημεία σου και ποιες οι περιοχές προς βελτίωση στην αναζήτηση εργασίας; Μια δράση που διεξάγει η Evalion-SHL.

boost confidenceBoost your confidence by Δ.Α.ΣΤΑ ΔΠΘ

Τι σημαίνει να έχει κανείς αυτοπεποίθηση; Τι χάνουμε στην επαγγελματική μας ζωή όταν δεν εκτιμούμε τον εαυτό μας; Ανακάλυψε την κρυμμένη δυναμική σου μέσα από μια σειρά βιωματικών ασκήσεων με την υποστήριξη της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου!

motivational imageMotivational CV paragraph by BEST

Motivational CV paragraph, cover letter, επαγγελματικός στόχος είναι κάποιες μόνο από τις ονομασίες που μπορεί να βρεις για να περιγράψεις τα συνοδευτικά λόγια του βιογραφικού σου που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις. Πόσο σημαντική είναι η σύνταξη αυτής της παραγράφου; Τι μεθοδολογία χρειάζεται να ακολουθείς καθε φορά; Οι εκπρόσωποι του μη κεδροσκοπικού οργανισμού BEST θα βρίσκονται εκεί προκειμένου να σου λύσουν κάθε σου απορία.

ergasiakaΕργασιακά δικαιώματα by ΙΝΕ/ΓΣΕΕ

Τι μισθό δικαιούμαι βάσει των προσόντων μου; Σε τι ποσό ανέρχεται το επίδομα μητρότητας; Ισχύουν οι συλλογικές συμβάσεις στον κλάδο μου; Το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ θα βρίσκεται στο φεστιβάλ για να λύσει όλες τις απορίες σου σχετικά με τα εργασιακά σου δικαιώματα.

networkingNetworking tips by Finance Club

Εσύ ήξερες ότι περισσότερο από το 70% των θέσεων εργασίας στην Ελλάδα καλύπτεται μέσω της δικτύωσης; Το Finance Club, μέσα από μια πλήρως βιωματική διαδικασία, μας βοηθά να ανακαλύψουμε, να ενεργοποιήσουμε και να επεκτείνουμε τα δίκτυα επαφών μας προκειμένου να αυξήσουμε τις πιθανότητες εξασφάλισης μιας θέσης εργασίας!

job searching 2Job searching by ΑΡΣΙΣ

Έχεις ποτέ αναρωτηθεί πόσοι τρόποι αναζήτησης εργασίας υπάρχουν; Νομίζεις πως τους γνωρίζεις όλους; Είχες ποτέ σκεφτεί πως απλώς κάποιοι από αυτούς που ακολουθείς δεν είναι κατάλληλοι για σένα ή για τις θέσεις εργασίας που αναζητάς; Οι σύμβουλοι της ΑΡΣΙΣ Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων θα είναι εκεί για να σου λύσουν όλες τις απορίες σχετικά με την αναζήτηση εργασίας.

timerElevator pitch by AIESEC

Αναζητάς εργασία και γνωρίζεις κάποιον που προσφέρει μια θέση στην επιχείρησή του ή γνωρίζει κάποιον άλλον σε αυτή τη συνθήκη. Έχεις λίγα δευτερόλεπτα για να μιλήσεις για τον εαυτό σου με τρόπο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του για σένα. Τι θα πεις; Μάθε πώς να παρουσιάζεις τον εαυτό σου σύντομα και περιεκτικά, κερδίζοντας αμέσως τις εντυπώσεις, με τη βοήθεια της AIESEC.

Πλατφόρμα-Εργασία Θεσσαλονίκη by Δήμος Θεσσαλονίκης

Οι εκπρόσωποι του δήμου Θεσσαλονίκης θα σου δώσουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να χειρίζεσαι την πλατφόρμα προσφοράς και αναζήτησης εργασίας που έχουν δημιουργήσει με τοπικό και περιφερειακό χαρακτήρα.

game you upGame you up by Great Escape

Το παιχνίδι είναι πλέον αποδεδειγμένα ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να ανακαλύψουμε τον εαυτό μας. Τι θα έλεγες να παίξεις τα παιχνίδια του The Great Escape και παράλληλα να μάθεις ποια είναι τα δυνατά σημεία του χαρακτήρα σου;!

a voithies

Α’ Βοήθειες στο χώρο εργασίας by Ερυθρός Σταυρός

Οι Α’ Βοήθειες στο χώρο εργασίας θα είναι εστιασμένες και προσαρμοσμένο στις ανάγκες του υποψηφίου. Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, θα συμβάλει ενεργά, ώστε να γνωρίζουμε τα βασικά των πρώτων βοηθειών στον εργασιακό χώρο και να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε περιπτώσεις ανάγκης των συναδέλφων ή δικής μας.

  

Thessaloniki #JobFestival 2022 - video

Thessaloniki #JobFestival 2022

Η Δράση
Τοποθεσία
Φόρμα Συμμετοχής
Συμμετοχή στις Συνεντεύξεις
Συμμετοχή στα Workshop
Εισηγητές Workshop
Αναστασίου Ανέστης
Αριστοτελίδης Σπήλιος
Βαβίτσα Φωτεινή
Βανδώρος Αλέξιος
Γκορέζης Παναγιώτης
Γραμματικοπούλου Μαρία
Δανδέλια Ιωάννα
Δημητριάδης Δημήτρης
Δότσα Χρύσα
Εγγλέζου Ευίννα
Θερίου Γιώργος
Καμπουρίδου Φωτεινή
Κολλήγα Ελένη
Κόντρα Ειρήνη
Μηλιάτσης Γιάννης
Μπιλιώνη Μαρία
Μπουζούδης Αλέξανδρος
Παγούνη Αγνή
Παναγιωτίδου Σοφία
Παναγιωτοπούλου Όλια
Παπακώτα Κατερίνα
Παρλιάρης Δημήτρης
Πρέλεβιτς Μπάνε / Prelevic Bane
Σαββαΐδης Δημήτρης
Σαρηγιαννίδου Εύα
Σολταρίδου Έλενα
Τάσιος Θεοδόσης
Τσαπατάκης Αντώνης
Τσουλής Βασίλης
Φάκας Θεράπων
Χαριστέας Άγγελος
Παράλληλες Δράσεις
Χορηγοί
Κάτοψη
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ - ΕΤΑΙΡΙΕΣ
ΑΙΘΟΥΣΑ Α' - WORKSHOP
ΑΙΘΟΥΣΑ Β' - WORKSHOP
Συχνές ερωτήσεις
Παρουσιάσεις
Απολογιστικό Δελτίο Τύπου
Στατιστικά Athens & Thessaloniki #JobFestivals 2022
 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.