Η OWIWI θα είναι στο Athens #JobFestival 2019 για να σας μάθει τα μυστικά του online παιχνιδιού σε μια συνέντευξη.

owiwilogonew

Πλέον είναι αποδεδειγμένο ότι οι εναλλακτικές μέθοδοι πρόσληψης και η χρήση της τεχνολογίας για το σκοπό αυτό, βοηθούν στον εντοπισμό εξαιρετικών ταλέντων, καθώς προσφέρουν ευκαιρίες στη γενιά των Millennials να προβληθούν και να διακριθούν.

Ακολουθώντας την τάση αυτη η Owiwi προσφέρει ένα ψυχομετρικό εργαλείο τελευταίας τεχνολογίας υπό τη μορφή ηλεκτρονικού παιχνιδιού!

Με έναν ευφάνταστο και ιδιαίτερο τρόπο η Owiwi διακρίνει με επιτυχία τις δεξιότητες ενός υποψηφίου μετατρέποντας την ανα περίπτωση επίπονη, διαδικασία της συνέντευξης σε «παιχνίδι».Μέσα από το online game που αποτελεί μια διαδραστική, επιμορφωτική και ευχάριστη διαδικασία, η Owiwi βοηθά τις εταιρείες να κάνουν την πλησιέστερη αντιστοιχία ανάμεσα σε μια θέση εργασίας και τον κατάλληλο υποψήφιο με βάση τα προσωπικά του χαρακτηριστικά αλλά και την οργανωτική κουλτούρα της επιχείρησης.

Στο Athens #JobFestival 2019 όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν χωρίς κάποια χρέωση το ψυχομετρικό εργαλείο της Owiwi και να συζητήσουν με την εταιρία πως αυτό θα μπορούσε να τους βοηθήσει να ενισχύσουν τις δεξιότητες τους και να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους!

Καθ'ολη τη διάρκεια του Athens #JobFestival 2019, θα υπάρχουν διαθέσιμοι υπολογιστές και οποιοσδήποτε επιθυμεί θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το εργαλείο και να δει τα αποτελέσματα του είτε υποψήφιος είτε και στέλεχος εταιρίας συμμετέχουσας στο Job Festival!

Η ομάδα της Owiwi θα είναι δίπλα σας και θα χαρεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τις δεξιότητες σας μέσα απο τις τεχνικές του Gamification.

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης