fbpx

tomara aggeliki

Η Αγγελική Τομαρά εργάζεται ως θεατρολόγος, σκηνογράφος και σκηνοθέτης. Ως συν-δημιουργός της Sherlock Your Mind, χρησιμοποιεί το θέατρο ως ένα δημιουργικό και αποδοτικό παιδαγωγικό εργαλείο. Τα labs που σχεδιάζει έχουν ως βάση εφαρμοσμένες τεχνικές του θεάτρου, τις Νευροεπιστήμες και το NLP (Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός).

Εργάζεται με ενήλικες και παιδιά επιτυγχάνοντας την απελευθέρωση των εκφραστικών τους μέσων, τη δημιουργία ομαδικού πνεύματος και την αποδέσμευσή τους από αυτοπεριοριστικές αντιλήψεις. Εξερευνά, πώς το σώμα μας λειτουργεί ως ο μεγαλύτερος υποδοχέας πληροφοριών από το εξωτερικό περιβάλλον, και σχεδιάζει labs που ενισχύουν αυτήν την έμφυτη ικανότητά του να συμμετέχει εξίσου με το μυαλό μας σε όλες μας τις δραστηριότητες.

Tο 2015 δημιούργησε τη δική της ερασιτεχνική θεατρική ομάδα «Καταστρέφοντας τον ρόλο του ηθοποιού» στην Πολιτεία Χώρος Γνώσης και Πολιτισμού, στην Ακαδημία Πλάτωνος. Στόχος της είναι μέσα από το θεατρικό παιχνίδι, τις τεχνικές αυτοσχεδιασμού και ελεύθερης δραματοποίησης, τα μέλη της ομάδας να καλλιεργήσουν τα δικά τους εκφραστικά μέσα, σώμα, λόγο, φωνή ενώ παράλληλα να αναπτύσσουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.

Την ίδια χρονιά συμμετείχε στην 13η Διεθνή Έκθεση Σκηνογραφίας, Prague Quadrennial με το video art work in progress Αίθουσα Αναμονής. Παράλληλα εργάστηκε ως σκηνογράφος/ενδυματολόγος σε παραστάσεις της θεατρικής ομάδας των εργαζομένων της εταιρείας PWC και του πολιτιστικού συλλόγου εργαζομένων του ΟΑΕΔ.

Στο παρελθόν έχει στελεχώσει θέσεις στον αεροπορικό τομέα ως Προϊσταμένη Καμπίνας, Internal Auditor (Aegean Airlines) και στο εμπορικό τμήμα ναυλώσεων ιδιωτικών αεροσκαφών, αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία, στους τομείς του customer experience & των πωλήσεων.

Το 2017 αποφοίτησε από το τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και αυτή τη στιγμή ολοκληρώνει τον Μεταπτυχιακό κύκλο σπουδών του ίδιου τμήματος, με τίτλο «Από το κείμενο στη σκηνή». Έχει παρακολουθήσει, τον πρώτο κύκλο Μεταπτυχιακού προγράμματος στο Απολλώνιο Ωδείο, με τίτλο «Σκηνική Πράξη», μαθήματα σκηνογραφίας στο Royal Academy of Dramatic Art (RADA), London Set and Costume Design for theatre και στο Εργαστήριο Σκηνογραφίας «Μαρία Χανιωτάκη». Διαθέτει, επίσης, πτυχίο Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων και Διοίκησης από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Athens #JobFestival 2019

Η Δράση
Τοποθεσία
Γιατί να συμμετάσχω
Σε ποιους απευθύνεται
Διοργανωτής
Πρόγραμμα
Workshop
Προσωπικό Coaching
CV Tips
LinkedIn Tips
Online Gamification
Dress Code
Business Photoshooting
Ψυχομετρικά Test
Εργασιακές Συμβουλές
Φόρμα Συμμετοχής
Πακέτα Συμμετοχής για Εταιρίες
Εταιρική Συμμετοχή
Γιατί να γίνω Χορηγός
Προτάσεις Χορηγίας
Υποστηρικτής
Χορηγός
Μεγάλος Χορηγός
Αποκλειστικός Χορηγός
Χορηγοί
Αιγίδες
Χορηγοί Επικοινωνίας
Λίστα Εταιριών
Εισηγητές workshop
Roselli Costantino
Αλεξάκη Νταϊάνα
Γάκη Ερμίνα
Γεωργαλά Μαρία
Δελιέζα Γιούλη
Δουκουζγιάννη Χριστίνα
Ζαρωτιάδου Μαρία
Κορβέσης Μάρκος
Κράβαρη Αφροδίτη
Λαβντάρη Ντενίσα
Μήτση Φωτεινή
Μιχελάκης Γιώργος
Μπελεσιώτης Γιώργος
Μπέλκη Νέλλη
Ντούμα Άννα
Πάλλα Κωνσταντία
Παντούλια Κωνσταντίνα
Παπάζογλου Μαρία
Παπατριανταφύλλου Γιώργος
Παπαχατζής Παναγιώτης
Πατσέλης Νίκος
Σκαναβή Εύα
Τομαρά Αγγελική
Τομαρά Αναστασία
Φιλιππή Ελένη
Φωτόπουλος Νάσος
Χατζηαγγελίδη Μαρία
Coaches
Ανδρουκάκη Ευγενία
Αρβανίτη Γαβριέλλα
Βασιλειάδη Σοφία
Βομπίρη Ιωάννα
Καλογεράκης Μανόλης
Κανάκη Μάνια
Καραγεώργη Μαρία
Ματσούκη Όλγα
Μπλάνη Έφη
Πάλλα Κωνσταντία
Παπάζογλου Μαρία
Παππά Λαμπρινή
Πουκαμισά Ρένα
Τσιακμάκη Χρύσα
Τσιρογιάννη Τόνια
Απολογιστικό Δελτίο Τύπου
Στατιστικά Athens #JobFestival 2019